وضعیت سنی بیماران کرونا در تهران-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

وضعیت سنی بیماران کرونا در تهران

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در ارتباط با وضعیت بیماران کرونایی در روزهای اخیر، توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی، با عنوان این مطلب که بالاترین میزان مراجعین در بخش‌های بستری در رده سنی ۵۰ تا ۵۹ سال هستند، گفت: رده‌های سنی ۴۰ تا ۵۰ سال و ۶۰ تا ۷۰ سال، رتبه‌های دوم و سوم را به خود اختصاص می‌دهند.

 

وی افزود: سهم ناچیزی از تعداد موارد بستری در مراکز درمانی به رده سنی زیر ۲۰ سال و بالای ۸۰ سال تعلق دارد.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در خصوص نتایج ارزیابی موارد فوتی در سنین بالا طی ۲ ماه اخیر، اظهار کرد: بالغ بر ۹۰ درصد موارد دارای یک یا چند بیماری زمینه‌ای بوده‌اند. فشار خون، دیابت، وزن بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های تنفسی، به ترتیب بیماری‌های زمینه‌ای شایعی هستند که در این گزارش به آن اشاره شده است.

 

زالی ادامه داد: افرادی که به صورت سرپایی درمان شدند، بعد از گذشت دو هفته از پایان علائم، و افرادی که در بیمارستان بستری هستند، بعد از گذشت ۷۲ ساعت از پایان دوره مصرف داروی تب بر معمولاً در زمینه انتقال سهم کمتری نسبت به سایر افراد هستند.

 

به گفته وی، احتمال سرایت بیماری از فردی که از بیمارستان ترخیص شده و دو هفته نیز از بروز علائم بیماری او گذشته است، به حد قابل توجهی کاهش می‌یابد.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ضمن بیان اینکه شکل گیری آنتی بادی در عیار لازم زمان بر است، گفت: بهتر است افراد بهبودیافته پیش از حضور در محل کار، به پزشک مراجعه کرده و گواهی دریافت کنند.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار