معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

زمان واریز پاداش فرهنگیان بازنشسته

وزیر آموزش و پرورش گفت: پرداخت پاداش بازنشستگان تاکنون تاخیر نداشته و طبق روال گذشته این پاداش پیش از مهر ماه سال‌جاری پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۶۰
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حاجی میرزایی اظهار کرد: نقش مدرسه در فرهنگ تربیتی و دینی بسیار ویژه است، زیرا مدارس ارتباطی مستمر با دانش‌آموزان دارند و این ارتباط فرصتی برای تقویت فرهنگ دینی دانش‌آموزان است.

 

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: پرداخت پاداش بازنشستگان تا کنون تأخیر نداشته و طبق روال گذشته این پاداش پیش از مهر ماه سال‌جاری پرداخت می‌شود و در سال ۹۹ نیز فرصت برای پرداخت پاداش بازنشستگان وجود دارد.

 

وی در خصوص نحوه تأمین اعتبار پرداخت پاداش بازنشستگان بیان کرد: دولت در بودجه سالانه برای این اقدام بودجه را منظور نکرده و دستگاه‌ها موظف هستند تا از محل فروش اموال، مبالغ پرداختی را تأمین کنند.

 

حاجی‌میرزایی ادامه داد: گفتگوهایی اکنون با دولت آغاز شده و تلاش‌هایی برای مولدسازی دارایی‌ها انجام‌شده و امید است طلب فرهنگیان در زمان مناسب پرداخت شود.

 

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: تمرکز ما برای برقراری عدالت تحصیلی روی مدارس دولتی است که ۸۹ درصد مدارس ما را تشکیل می‌دهند، بنابراین برای آموزش معلمان مدارس دولتی برنامه داریم و نظارت را تشدید می‌کنیم.

 

وی در انتها با اشاره به برنامه شاد، گفت: دسترسی به تدریس‌های برتر از طریق برنامه شاد بیشتر شده و اینکه عده‌ای نمی‌توانند از آن بهره‌مند شوند مغایر عدالت نیست، زیرا با این ابزار ۷۰ درصد مسئله حل شده و برای افراد باقی‌مانده روشی را پیدا خواهیم کرد تا بهترین آموزش‌ها را به آن‌ها برسانیم.

 

منبع: مهز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قنبری
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
0
0
دیگه حالا میخوایم چیکار کنیم
محسن نوروزی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
من در عجبم شما چطور اسوده می خوابید ....؟؟؟!!!!خدا از شما نگذرد که این همه مارا فریب دادید ....؟؟؟؟!!!!باید مجلس پویا و قوه عدلیه با قدرت جلوی این همه ظلم اموزش و پرورش به بازنشستگان را بگیرد ....؟؟؟؟!!! دروغ در روز روشن ....؟؟؟؟!!!! شما باید روزی پاسخگو باشید ....؟؟؟!!! شک نکنید انروز نزدیک است ....؟؟؟؟!!!! مردم فریبی تا کی ....؟؟؟!!!1 شما راست میگویید جلوی حقوقهای نجومی را بگیرید....؟؟؟؟!!!!ما کشور سرمایه داری هستیم اما دزدان فراوانی هم داریم که به خودی و ناخودی رحم ندارند ....؟؟؟؟!!!!دزدی در روز روشن ..... وای خدای من ....؟؟؟؟!!!
آخرین اخبار