ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

ماجرای اعتراض جنجالی ژاپن به آمریکا چیست؟

خبرگزاری اسپوتنیک از اعتراض ژاپن به واشنگتن به خاطر دعوت از کره جنوبی برای شرکت در نشست گروه 7 در آمریکا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژاپن به آمریکا به دلیل احتمال شرکت کره جنوبی در اجلاس گروه هفت (G7) اعتراض کرد. خبرگزاری ژاپنی «کیودو» به نقل از منابع مطلع خبر داد در این اعتراض به موضع متفاوت سئول در خصوص مسائل مرتبط با چین و کره شمالی اشاره شده است.

 

به نوشته اسپوتنیک، یک مقام عالی‌رتبه دولتی اعتراض ژاپن را فوراً ابلاغ کرد. رئیس‌جمهور آمریکا هنوز تصمیم نهایی در این خصوص را اعلام نکرده است. این مخالفت احتمالاً روابط دو کشور کره جنوبی و ژاپن را تیره‌تر خواهد کرد.

 

اختلافات بین دو طرف با مشاجرات در خصوص جبران خسارات ناشی از جنگ جهانی دوم آغاز شد و بعد حوزه‌های اقتصادی و امنیتی را هم در بر گرفت.

 

به علاوه اینکه در صورت حضور کره جنوبی در نشست این گروه، دیگر ژاپن تنها کشور آسیایی عضو آن نخواهد بود. این گروه علاوه بر ژاپن، شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلیس و آمریکا به اضافه سران اتحادیه اروپاست. این نشست ابتدا برای ماه ژوئن، ماه جاری برنامه‌ریزی شد بود، اما در پی همه‌گیری جهانی کرونا به ماه سپتامبر موکول شد.

 

در تاریخ ۳۰ مه دونالد ترامپ پیشنهاد کرد از روسیه، کره جنوبی، استرالیا و هند هم برای این نشست که وی قرار است آن را ریاست کند، دعوت شود. او ترکیب قدیمی این گروه را منسوخ خواند و گفت این گروه دیگر به خوبی بیانگر آنچه در جهان در حال رخ دادن است، نیست./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار