توقف صادرات دفاعی آمریکا به هنگ‌ کنگ-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

توقف صادرات دفاعی آمریکا به هنگ‌ کنگ

وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که واشنگتن صادرات تجهیزات دفاعی خود به هنگ کنگ را متوقف کرده و قصد دارد محدودیت‌های تجاری بیشتر را علیه آن اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پمپئو» وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا دیروز، دوشنبه اعلام کرد که‌ اقدام چین در نقض آزادی‌های هنگ کنگ، باعث شده که در سیاست‌های خود در قبال این منطقه تجدیدنظر کنیم.

 

وی گفت: می‌خواهیم به صادرات تولیدات و تجهیزات دفاعی که وزارت خارجه روی آن نظارت دارد و همچنین صادرات تکنولوژی‌های مهم که کاربرد دوگانه دارند و وزارت تجارت و بازرگانی بر آن نظارت دارد، پایان دهیم.

 

سنای آمریکا روز پنجشنبه با تصویب لایحه‌ای اعلام کرد که افراد و شرکت‌هایی که از مواضع چین در قبال هنگ کنگ حمایت می‌کنند، تحریم خواهند شد.

 

مجلس سنای آمریکا تحریم‌ها علیه بانک‌هایی را تصویب کرده که با مقامات چینی دخیل در قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ باشند.

 

«لی جیان ژائو» سخنگوی وزارت خارجه چین نیز دیروز دوشنبه به وقت تهران در نشست هفتگی با خبرنگاران به مصوبه‌های تازه مجلس سنای آمریکا در زمینه  هنگ‌کنگ واکنش نشان داد و گفت:«طرح خودمختاری هنگ‌کنگ که به تصویب سنای آمریکا رسیده، کاغذ پاره‌ای بیش نیست».

 

طی چند ماه اخیر تنش میان آمریکا و چین به‌بهانه‌های مختلف افزایش یافته است. اوایل ماه جاری میلادی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مصوبه‌ای را امضا و آن را قانونی کرد که «قانون حقوق بشر اویغور 2020» نام دارد و هدف آن تحریم مقامات چینی است که واشنگتن مدعی است در سرکوب اقلیت مسلمانان اویغور دخیل هستند./ تسنیم

ارسال نظر