عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید

نظارت بر فعالیت مؤسسات خیریه در دستور کار مجلس قرار دارد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: قطعا مجلس به موضوع نظارت و شفاف سازی مؤسسات خیریه ورود می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران درباره  همکاری مردم در ایجاد مؤسسات خیریه، گفت: مردم  ایران جزء بی نظیرترین مردم دنیا در کمک به همنوع و تاسیس بنیادهای خیریه هستند که خیریه های سلامت هم جزو آنها محسوب می‌شوند.

 

وی ادامه داد: معمولا افراد خیر بخاطر اعتماد به این خیریه‌ها کمک‌هایی می‌کنند و بعضا حتی برخی افراد خیر هم اموالشان را صرف این امور می‌کنند تا برنامه‌های این خیریه‌ها پیش برود.

 

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: درباره عملکرد موسسات خیریه، گفت: شفافیت سازی‌ها در این امر منوط به وجود ناظران است و در حال حاضر متاسفانه ناظرى بر عملکرد این موسسات خیریه وجود ندارد تا سوء استفاده‌ای انجام‌نگیرد که همین نبود ناظر باعث شده است تا سوء استفاده‌هایى شده و بی اعتمادی‌هایى به وجود بیاید.

 

موسوی لارگانی بیان داشت: اگر فردی به طور مثال دستگاهی را در حوزه  سلامت به خیریه‌ای اهدا می‌کند تا با هزینه کمتر و حتی رایگان بیماران پذیرش کنند باید نظارت جدی برعملکردشان وجود داشته باشد تا سوء استفاده‌ای انجام ‌نشود و خود مؤسسه‌های خیریه باید برنامه کاری‌شان را به طور شفاف بیان کنند.

 

وی با اشاره به استفاده موثر از فضای مجازی در این حوزه، خاطرشان کرد: می‌توان با استفاده از نرم افزارهای مختلف عملکرد خیریه را در سایت بارگذاری کرد و با اینکار علاوه بر شفاف سازی بیشتر اعتماد مردم و کمک آنها هم به این موسسات بیشتر می‌شود.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم  از فعالیت مجلس در خصوص شفافیت سازی موسسات خیریه خبر داد و گفت: شفاف سازی مجلس در دستور کار است و مبارزه با فساد از وعده‌های مجلس یازدهم است و فرقی نمی‌کند این نهادها دولتی باشند یا غیر دولتی.

 

موسوی لارگانی افزود:قطعا مجلس برای نظارت و شفاف سازی در این حوزه ها ورود خواهد کرد و خودِ موسسات باید تمام برنامه‌هایشان را به طور لحظه‌ای به اطلاع مردم برسانند.

 

وی با اشاره به توجه  وزارت بهداشت به موسسات خیریه سلامت  و روند نظارت به تسهیلاتی که در اختیارشان قرار می‌گیرد و خدماتی که به بیماران می‌دهند، گفت: در این روند وزارت بهداشت گروهی را به عنوان ناظر جهت بررسی اسناد مالی و برنامه‌های خیریه‌ها مامور می‌کند و اگر هم نیاز به قانون خاصی وجود داشته باشد به یقین مجلس ورود کرده و قانون نظارت بر خیریه‌ها را مصوب می‌کند.

 

وی  از کمک‌های مجلس یازدهم در حوزه  موسسات خیریه، گفت: باتوجه به حضور نمایندگان انقلابی در مجلس امیدوارم که هم بحث نظارت جدی تر شود و هم وضعِ قوانینی که از یک سری اتفاقات جلوگیری می‌کند؛ چون پیشگیری بهتر از مبارزه است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار