آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

نخست وزیر کانادا دعوت آمریکا را رد کرد

جاستین ترودو نخست وزیر کانادا دعوت کاخ سفید را برای شرکت در مراسم جشن حصول توافق جدید درباره تجارت آزاد منطقه‌ای در واشنگتن همراه با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و آندرس مانوئل لوپز اوبرادور رئیس جمهور مکزیک رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر قرار است ترامپ و لوپز اوبرادور چهارشنبه در واشنگتن دیدار کنند، ولی شانتال گانیون سخنگوی ترودو روز دوشنبه اعلام کرد به رغم این که کانادا برای آمریکا و مکزیک آرزوی موفقیت می‌کند، ولی ترودو آنجا حضور نخواهد داشت.
گانیون گفت: "به رغم این که به تازگی بحث‌هایی درباره احتمال مشارکت کانادا صورت گرفت، ولی نخست وزیر این هفته برای شرکت در جلسات برنامه ریزی شده کابینه و نشست پارلمان که مدتهاست در دست برنامه ریزی است، در اتاوا خواهد بود".
ترودو به علت شیوع ویروس کرونا، جلسات کابینه را به صورت آنلاین برگزار خواهد کرد نه به طور حضوری.
یک مقام ارشد دولت آمریکا، که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد ترودو چندین مشکل در ارتباط با آغاز به کار پارلمان و مقررات مربوط به همه گیری ویروس کرونا داشت، که کانادایی‌هایی را که به خارج سفر می‌کنند، ملزم می‌کند هنگام بازگشت ۱۴ روز قرنطینه شوند. این مقام افزود ترودو درخواست کرده است با ترامپ تلفنی گفتگو کند. لوپز اوبرادور نیز اعلام کرد تلفنی با ترودو صحبت خواهد کرد.
گانیون افزود توافقنامه جدید که اول ماه ژوئیه اجرایی شد, "به نفع کانادا، آمریکا و مکزیک است".

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
آخرین اخبار