خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

یکی از مشکلات نظام مالیاتی کشور هوشمند نبودن آن است

یکی از مشکلات نظام مالیاتی کشور هوشمند نبودن آن است رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تمام مالیاتی که ماهانه در کشور به‌طور مستقیم و غیرمستقیم جذب می‌شود ۱۲ تا ۱۳ هزار میلیارد تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیدعلی پارسا صبح امروز در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان اظهار داشت: انتظاری که از مجموع ارکان نظام می‌رود این است که در بحث مالیات همکاری کنند.

 

وی با بیان اینکه مجموعه هزینه‌های عمومی کشور و حقوق و مزایایی که دولت می‌دهد اعم از بازنشستگی، شاغل و مستمری ماهانه حدود 28 هزار میلیارد تومان است گفت: تمام مالیاتی که در کشور به‌طور مستقیم و غیرمستقیم جذب می‌شود 12 تا 13 هزار میلیارد تومان است.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با عنوان اینکه حدود 8 درصد درآمد مردم در اختیار حاکمیت قرار می‌گیرد که صرف هزینه‌های کشور می‌شود بیان کرد: در دنیا این عدد حدود 30 درصد است.

 

وی با اشاره به اینکه درآمد نفت هم کاهش پیدا کرده است و راهی جز درآمدهای مالیاتی نیست گفت: مردم باید هزینه‌های جاری اداره خودشان را به‌نسبت درآمد، ثروت و مصرف خودشان پرداخت کنند.

 

پارسا با تأکید به اینکه "مردم ما عدالت‌جو هستند و اگر ببینند در اخذ مالیات عدالت برقرار است همکاری می‌کنند" افزود: جرم فرار مالیاتی از بدترین جرایمی در دنیا است که گذشت ندارد و خیلی سختگیری می‌کنند اما در کشور ما این‌گونه نیست.

 

وی با ابراز اینکه یکی از مشکلات نظام مالیاتی کشور هوشمند نبودن آن است گفت: تمام تراکنش‌های بانکی مردم در دنیا برای شفافیت‌سازی اقتصادی در اختیار حاکمیت است.

 

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با یادآوری اینکه "ما مجموع اطلاعات را در اختیار نداریم و این مسئله باعث فرار مالیاتی می‌شود" اضافه کرد: تمام فروشگاه‌های کشور از بزرگ و کوچک طی دو سال آینده باید به سازمان مالیاتی وصل شوند.

 

وی با اظهار اینکه "تمرکز ما بر 15 و 20 درصد افراد بالای جامعه بر اخذ مالیات است" ادامه داد: انتظار می‌رود استان‌ها نیز در وصول مالیات با ما همکاری کنند.

 

پارسا با اعلام اینکه "با سازمان برنامه و بودجه نیز هماهنگ کردیم و بودجه استان‌ها به وصولی مالیات آنها وصل می‌شود" گفت: اگر استان‌ها می‌خواهند اعتبارات عمرانی آنها افزایش پیدا کند باید در اخذ مالیات نیز وصولی داشته باشند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار