پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد

واکنش مجلس به دوفوریت طرح «مالیات بر خانه‌های خالی»

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دوفوریت طرح «مالیات بر خانه‌های خالی» موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان با دوفوریت طرح مالیات بر خانه‌های خالی موافقت کردند.

 

سیداحسان خاندوزی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس امروز در توضیح این طرح گفت: فشار زیادی به دلیل گرانی مسکن و اجاره بها بر روی دوش مردم سنگینی می‌کند و این مطالبه که مجلس یازدهم باید در باره وضعیت قیمت‌ها در بازار مسکن رسیدگی کند وجود دارد.

 

وی گفت:‌کمک به عرضه فوری مسکن تنها از طریق افزایش مالیات بر خانه‌های خالی امکان پذیر است که امیدواریم در تابستان سال جاری که پیک خرید و فروش خانه و جابجایی مستاجران است اجرای این قانون اثرات خود را داشته باشد.

 


**بیش از نیاز کشور واحد مسکونی آماده سکونت داریم

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام محمد حسین حسین‌زاده بحرینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح دو فوریتی مالیات بر خانه‌های خالی اظهار داشت: بیش از نیاز کشور هم اکنون واحد مسکونی آماده سکونت داریم و مشکل بازار مسکن عرضه کمتر از تقاضاست.

 

وی افزود: اطلاعاتی که در رسانه‌ها گفته می‌شود مبنی بر این که واحدهای خالی از سکونت چند ده میلیونی وجود دارد آمار صحیحی است.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: در مجلس نهم، دولت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ موظف کردیم که سامانه ملی املاک و اسکان راه اندازی کند و قرار بود واحدهای قابل سکونت توسط حاکمیت در این سامانه ثبت شده و شرایط اسکان خانوارها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در این خانه‌ها بدانیم.

 

حسین‌زاده بحرینی گفت: ‌دولت متأسفانه همراهی لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای اجرای این قانون نداشت اما هم اکنون وزارت راه و شهرسازی آماده اجرای این قانون و راه اندازی این سامانه است اما مشکل اصلی بارگذاری اطلاعات مربوط به املاک و اسکان خانوارهاست.

 

وی گفت: اگر این طرح دو فوریتی در مجلس تصویب شود و بلافاصله مراحل آن در کمیسیون و صحن طی شود و در نهایت هم به دولت ابلاغ شود سرعت قابل توجهی در اجرای این قانون رخ خواهد داد./ فارس

کلمات کلیدی: مالیات مسکن مجلس
ارسال نظر
آخرین اخبار