پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

چین و ایران پیروز می‌شوند و ما می‌بازیم

چین و ایران پیروز می‌شوند و ما می‌بازیم یک مقام ارشد سابق سیا با اذعان به پیروزی چین و ایران و شکست آمریکا خاطر نشان کرد که این نتیجه به دلیل سیاست تک روی واشنگتن درباره تهران است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،  «مایکل مورل» که به عنوان قائم مقام «سیا» و نیز دو بار به عنوان سرپرست این سازمان جاسوسی آمریکایی فعالیت کرده است، با اشتراک گذاشتن گزارشی از نیویورک تایمز نوشت: «چین و ایران پیروز می شوند، ما می بازیم. این نتیجه سیاست تک روی ما درباره ایران است. این دلیل کلیدی است که چرا خیلی ها از جمله تیلرسون و متیس مخالف خروج آمریکا از توافق هسته ای ایران بودند. سیاست اشتباه عواقب جدی دارد.»

 

نیویورک تایمز روز گذشته طی گزارشی، طرح همکاری 25ساله ایران و چین را ضربه‌ای به سیاست موسوم به «فشار حداکثری» دانست که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای علیه ایران در پیش گرفته است.

 

روزنامه نیویورک‌تایمز که مدعی شده به نسخه‌ای از سند همکاری راهبردی ایران و چین دست پیدا کرده در تیتر مطلبی نوشته است این دو کشور با ایستادن مقابل آمریکا در آستانه توافق بر سر این طرح جامع برای همکاری‌های تجاری و نظامی هستند.

 

در ادامه این تحلیل تصریح شده است همکاری ایران و چین به روابط دو کشور با آمریکا ضربه خواهد زد.

 

نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «این طرح مشارکتی در صورتی که به‌نحو تشریح‌شده اجرایی شود کانون‌های تنش جدید و بالقوه‌ای در روابط رو به افول چین و آمریکا ایجاد خواهد کرد.»

 

نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «طرح مذکور همچنین ضربه‌ای عظیم به سیاست ستیزه‌جویانه دولت آمریکا علیه ایران، پس از خروج از توافق حاصل‌شده در سال 2015 توسط باراک اوباما و سران 5 کشور دیگر وارد خواهد آورد.»/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار