گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

مخالفت تونس و الجزائر درباره دخالت خارجی در لیبی

مخالفت تونس و الجزائر درباره دخالت خارجی در لیبی وزرای خارجه تونس و الجزائر امروز بر حل سیاسی بحران لیبی و مخالفت با هر گونه دخالت خارجی در این کشور تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، «نورالدین الری» وزیر خارجه تونس امروز (دوشنبه) در کنفرانس خبری مشترک با «صبری بوقادوم» همتای الجزائری خود در تونس گفت که دو کشور درباره مسئله لیبی دیدگاه واحدی دارند.

 

الری افزود که اوضاع لیبی به امنیت ملی تونس و الجزائر لطمه می‌‌زند.

 

طبق گزارش شبکه سعودی «العربیه»، وزیر خارجه تونس همچنین گفت که موضع ما و الجزائر درباره لیبی بی‌طرفانه است و ما خواهان عدم دخالت خارجی در این کشور هستیم و طرف‌های ذینفع در لیبی را به حل سیاسی بحران این کشور به دور از دخالت‌های خارجی دعوت می‌کنیم.

 

الری تصریح کرد که ما با کشورهای همسایه برای دستیابی به راه‌حل سیاسی در لیبی در تماس بوده و در تلاش برای یافتن پیشنهادات عملی جهت دستیابی به گفت‌وگوی داخلی در لیبی و هدایت طرف‌های لیبیایی به سمت راه‌حل مسالمت‌آمیز بحران این کشور هستیم.

 

وزیر خارجه الجزائر نیز ضمن تأکید بر توافق دیدگاه با تونس در تمامی زمینه‌ها از هماهنگی با تونس در خصوص پرونده لیبی ابراز خرسندی کرد.

 

بوقادوم با اشاره به اینکه طرف‌های لیبیایی بایستی برای دستیابی به سازش داخلی تلاش کنند، گفت: «نجات لیبی واجب است و ما مخالف دخالت‌های خارجی هستیم».

 

وی همچنین طرف‌های ذینفع در لیبی را به گفت‌‌وگو فراخواند.

 

لیبی از سال ۲۰۱۱ و از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی با گسستگی سیاسی مواجه شده و تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند. دو طرف از فروردین سال 98 وارد درگیری‌های شدیدی با یکدیگر شده‌اند که همچنان ادامه دارد.

 

نیروهای دولت وفاق ملی پس از سیطره بر مناطق جنوبی طرابلس و شهر ترهونه (۸۰ کیلومتری جنوب شرقی طرابلس) در اوایل ژوئن گذشته، پیشروی به سمت شهر سرت را آغاز کرده‌اند.

 

به گفته مسئولان لیبی دولت وفاق ملی در صدد بازپس‌گیری سرت و پایگاه الجفره است حال آنکه نیروهای بین‌المللی در تلاش هستند تا از وقوع درگیری نظامی جدید در لیبی جلوگیری کنند و کشورهای حامی حفتر نیز در تلاش هستند تا از پیشروی نیروهای حفتر در شرق ممانعت کنند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار