تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید

سؤال از رئیس جمهور گره‌ای از مشکلات را باز نخواهد کرد

نماینده خرم‌آباد در مجلس تاکید کرد: نباید ذهن نمایندگان مجلس درگیر مباحث حاشیه‌ای نظیر سؤال از رئیس جمهور که گرهی از مشکلات باز نمی‌کند شود چرا که مسائل مهم‌تری در قوه مقننه شامل نظارت و قانون گذاری وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد ویس کرمی نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی درباره سؤال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور اظهار داشت: طرح سؤال از رئیس جمهور در مجلس توسط نمایندگان در شرایط فعلی به صلاح نیست.

 

وی با بیان این که طرح سؤال از آقای روحانی در مجلس می‌تواند در جامعه حاشیه ایجاد کند، افزود: ما بایستی پیام وحدت بین قوا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خارج از دولت و مجلس مخابره کنیم.

 

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس تصریح کرد: سؤال از رئیس جمهور چند هدف می‌تواند داشته باشد که یا باید با روحانی برخورد قانونی و نظارتی داشته باشیم در حالی که بین 9 ماه تا یک سال آینده این دولت برقرار است و دولت دیگری بر مسند امور قرار خواهد گرفت یا بایستی بحث سوال از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رها کرده و اجازه دهیم زمان فعالیت دولت روحانی به پایان برسد هر چند که نتایجی برای کشور بدست نخواهد آمد. 

 

ویس کرمی افزود: نباید ذهن نمایندگان مجلس درگیر مباحث حاشیه‌ای نظیر سؤال از رئیس جمهور شود چراکه مسائل مهم‌تری در قوه مقننه شامل نظارت و قانون گذاری وجود دارد.

 

وی ادامه داد: مجلس معتقد است که آقای روحانی فرد توانمندی نیست اما در شرایط فعلی ورود نمایندگان به سؤال و استیضاح آقای روحانی به صلاح کشور نیست.

 

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس طرح سؤال مجلس از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مصلحت کشور ندانست و گفت: این کار موجب اختلاف و تنش بین قوا خواهد شد و مردم هم این اختلاف را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دوست ندارند.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: اگر سؤال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور مطرح شود گره‌ای از مشکلات کشور باز نخواهد شد. این در حالی است که به وجود آمدن اختلاف بین دو قوه به نفع دشمن است و عملا معاندین از آن استفاده می‌کنند.

 

وی در پایان گفت: من سؤال از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امضا نکرده‌ام.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار