عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی

سؤال از رئیس جمهور گره‌ای از مشکلات را باز نخواهد کرد

نماینده خرم‌آباد در مجلس تاکید کرد: نباید ذهن نمایندگان مجلس درگیر مباحث حاشیه‌ای نظیر سؤال از رئیس جمهور که گرهی از مشکلات باز نمی‌کند شود چرا که مسائل مهم‌تری در قوه مقننه شامل نظارت و قانون گذاری وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد ویس کرمی نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی درباره سؤال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور اظهار داشت: طرح سؤال از رئیس جمهور در مجلس توسط نمایندگان در شرایط فعلی به صلاح نیست.

 

وی با بیان این که طرح سؤال از آقای روحانی در مجلس می‌تواند در جامعه حاشیه ایجاد کند، افزود: ما بایستی پیام وحدت بین قوا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خارج از دولت و مجلس مخابره کنیم.

 

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس تصریح کرد: سؤال از رئیس جمهور چند هدف می‌تواند داشته باشد که یا باید با روحانی برخورد قانونی و نظارتی داشته باشیم در حالی که بین 9 ماه تا یک سال آینده این دولت برقرار است و دولت دیگری بر مسند امور قرار خواهد گرفت یا بایستی بحث سوال از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رها کرده و اجازه دهیم زمان فعالیت دولت روحانی به پایان برسد هر چند که نتایجی برای کشور بدست نخواهد آمد. 

 

ویس کرمی افزود: نباید ذهن نمایندگان مجلس درگیر مباحث حاشیه‌ای نظیر سؤال از رئیس جمهور شود چراکه مسائل مهم‌تری در قوه مقننه شامل نظارت و قانون گذاری وجود دارد.

 

وی ادامه داد: مجلس معتقد است که آقای روحانی فرد توانمندی نیست اما در شرایط فعلی ورود نمایندگان به سؤال و استیضاح آقای روحانی به صلاح کشور نیست.

 

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس طرح سؤال مجلس از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مصلحت کشور ندانست و گفت: این کار موجب اختلاف و تنش بین قوا خواهد شد و مردم هم این اختلاف را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دوست ندارند.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: اگر سؤال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور مطرح شود گره‌ای از مشکلات کشور باز نخواهد شد. این در حالی است که به وجود آمدن اختلاف بین دو قوه به نفع دشمن است و عملا معاندین از آن استفاده می‌کنند.

 

وی در پایان گفت: من سؤال از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امضا نکرده‌ام.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار