قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

دریافت مجوز جذب ۲۲۰۰ نیروی قراردادی در حوزه پرستاری

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مجوز جذب ۲۲۳۸ نیروی قراردادی در حوزه پرستاری دریافت شده که در دست اقدام است و نوع تقسیم ‌بندی‌ها هم متناسب با نیاز استان‌ ها خواهد بود تا مشکل کمبود پرستار تا حدودی برطرف شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 16
کد خبر: ۵۰۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مجوز جذب ۲۲۳۸ نیروی قراردادی در حوزه پرستاری دریافت شده که در دست اقدام است و نوع تقسیم ‌بندی‌ها هم متناسب با نیاز استان‌ ها خواهد بود تا مشکل کمبود پرستار تا حدودی برطرف شود.

 

وی در نشست با مدیران سازمان نظام پرستاری و پرستاران بیمارستان‌های مشهد، اظهار کرد: درآمد ماهانه ۱۸۰ میلیارد تومانی مشهد در حوزه درمان در ایام بحران کرونا به ۳۵ میلیارد تومان کاهش یافته است، مشکلی که در کل کشور است، اما هرگز اجازه نداده ‌ایم از بودجه بخش پرستاری در دیگر حوزه‌ها هزینه شود.

 

وی افزود: در جهت کمک به بیماران کرونایی به‌زودی ۶۰۰ پرستار آموزش دیده به بخش‌های ICU منتقل می‌شوند و برای بخش‌های عمومی هم ۵۴۰۰ نفر بوده که مجموع آن ۶۰۰۰ پرستار می‌ شود.

 

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آمارهای روزانه کل کشور را به‌لحظه دریافت می‌ کنیم و به کلیه پرستاران اعلام می‌کنم که تمامی کارها بدون وقفه و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته انجام می‌ شود و مشکلات ایجاد شده در روزهای اخیر به‌دلیل عدم اطلاع‌ رسانی درست و به‌موقع به پرستاران بوده است.

 

حضرتی تصریح کرد: پرستاران باید با هنر و مدیریت در بالاترین نقطه در جهت اقدامات پیشگیرانه کار کنند و فقط به ذکر مشکلات نپردازند و در مسیر خدمت موثر به مردم هم طرح‌های پیشنهادی خود را ارائه دهند.

 

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه اصلاح نظام پرداخت وقت و انرژی زیادی صرف کرد و نتیجه آن منجر به جداکردن اضافه کار از کارانه شد، بیان کرد: برای تامین خواسته‌ های پرستاران بودجه‌ای بالغ بر هزار میلیارد تومان نیاز است که اقدامات آن در وزارتخانه در حال انجام است.

 

وی ضمن تقدیر از عملکرد پرستاران مشهدی اعزامی به اهواز، افزود: برای رفع مشکل کمبود نیرو مجوز تمدید طرح را دادیم و جا دارد از پرستاران مشهدی که کمک بزرگی در جهت امدادرسانی به بیماران کرونایی خوزستانی داشتند، تقدیر و تشکر کنم و به‌ واقع این گروه بهترین عملکرد را در میان تمامی پرستاران اعزامی به این استان داشتند.

 

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: مجوز جذب ۲۲۳۸ نیروی قراردادی در حوزه پرستاری گرفته شده که کارهای آن در دست اقدام است و نوع تقسیم‌بندی‌ها هم متناسب با نیاز استان‌ها خواهد بود تا مشکل کمبود پرستار تا حدودی برطرف شود؛ همچنین مشکل حق مسکن پرستاران هم در حال رفع شدن است.

 

حضرتی ضمن اشاره به حضور به‌ موقع پرستاران در مواقع بحرانی، خاطرنشان کرد: از ابتدای نوروز ۹۸ درگیر سیل‌ها در نقاط مختلف کشور شدیم و قبل از آن هم زلزله کرمانشاه و دیگر مناطق غرب کشور را شاهد بودیم و با همت همه‌جانبه بر این بحران‌ها غلبه کردیم و قطعاً می‌توانیم به ادامه همین رویه بر کرونا هم غلبه کنیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار