آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

نشست مشترک سران کشورهای اتحادیه اروپا

سران کشورهای اتحادیه اروپا قرار است از فردا و در جریان نشستی ۲ روزه در بروکسل در نشستی مشترک شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۲۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 16
کد خبر: ۵۰۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، رهبران کشورهای اتحادیه اروپا فردا جمعه به منظور گفتگو پیرامون تعیین بودجه آینده و همچنین «برنامه ترمیم» که به منظور مقابله با پیامدهای اقتصادی ویروس کرونا (کووید -۱۹) تهیه شده است در بروکسل گرد هم می‌آیند.

 

بر اساس اعلام این خبرگزاری، نشست مذکور با شرکت سران ۲۷ کشور اروپایی و همچنین رؤسای شورای اروپا، کمیسیون اتحادیه اروپا و پارلمان این اتحادیه طی روزهای ۱۷ و ۱۸ جولای (فردا و پس‌فردا) در بلژیک برگزار خواهد شد.

 

سران اتحادیه اروپا در این نشست درباره برنامه اقتصادی ۷۵۰ میلیارد یورویی تهیه شده در برابر اثرات اقتصادی ویروس کرونا و همچنین پیش نویس «چارچوب مالی چند ساله» که بودجه ۱.۱ تریلیون یورویی اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۷-۲۰۲۱ را تعیین می‌کند، گفتگو خواهند کرد.

 

به گزارش آناتولی، سران کشورهای اروپایی قرار است همچنین در خصوص حجم برنامه ترمیم، میزان کمک‌ها، وام‌ها و شرایطی که برای آنها اعمال می‌شود به تبادل نظر بپردازند.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: اتحادیه اروپا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار