اولین واکنش رسمی آمریکا به برگزاری انتخابات پارلمانی سوریه-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

اولین واکنش رسمی آمریکا به برگزاری انتخابات پارلمانی سوریه

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اولین واکنش رسمی این کشور به برگزاری انتخابات سوریه اعلام کرد که واشنگتن آن را به رسمیت نمی‎شناسد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۴۷۳
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ریانووستی، « مورگان اورتاگس» سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا روز دوشنبه در بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد که واشنگتن انتخابات پارلمانی روز یکشنبه سوریه را به رسمیت نمی شناسد.
 
 
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که هدف دمشق از برگزاری انتخابات پارلمانی سوریه مشروعیت بخشی به دولت و جلوگیری از اجرای فرآیند سیاسی است که قطعنامه 2254 شورای امنیت بدان تاکید دارد.
 
 
وی در ادامه بیانیه خود انتخابات پارلمانی سوریه را که روز یکشنبه با مشارکت تعداد زیادی از مخالفان دولت برگزار شد، مدعی شد که «این انتخابات آزاد و عادلانه نبوده است».
 
 
مسئول آمریکایی در حالی از برگزاری سومین انتخابات پارلمانی سوریه ابراز نارضایتی می کند که سوری ها پیروزی دیگری را در عرصه سیاسی رقم زده و حامیان تروریسم در این کشور و در راس آن آمریکا را بیش از پیش ناامید کرده‌اند.
 
 
انتخابات روز یکشنبه در سوریه، سومین انتخابات پارلمانی بود که سوری ها از آغاز بحران این کشور در سال 2011 آن را تجربه کردند./ تسنیم
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده