ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید

ارتقای ۷ پله ای پاکستان در شاخص امنیت هسته ای

ارتقای ۷ پله ای پاکستان در شاخص امنیت هسته ای منابع خبری در پاکستان اعلام کردند: این کشور در رتبه بندی حفاظت از تسلیحات هسته‌ای هفت پله صعود کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه خبری «اکسپرس تیریبون» اعلام کرد: سازمان "ابتکار درباره تهدید هسته‌ای" (NTI) در جدیدترین گزارش خود از رتبه بندی کشور‌ها در زمینه حفاظت از تسلیحات هسته‌ای، از صعود هفت پله‌ای پاکستان خبر داد.
پیشرفت‌های پاکستان در مقوله اقدامات امنیتی و محافظت از تسلیحات هسته‌ای قابل ملاحظه است، از این رو اسلام آباد در مقایسه با سال ۲۰۱۸ با کسب ۴۷ امتیاز هفت رتبه صعود کرده و جایگاه ۵۸ را کسب کرد.
این سازمان اقدامات پاکستان در راستای تامین امنیت هسته‌ای را مطابق با استاندارد و قوانین جهانی توصیف و اعلام کرد: اسلام آباد موفق شد با اقدامات جامع در راستای ایجاد تدابیر امنیتی و مراقبت از سایت‌های هسته‌ای از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ بهبود ۱۶ امتیازی در این شاخص به ثبت برساند.
"لورا کندی" سفیر سابق آمریکا در آژانس اتمی و کارشناس بین المللی در زمینه منع گسترش تسلیحات هسته‌ای نیز در توییتی با اشاره به گزارش سازمان "ابتکار درباره تهدید هسته‌ای" (NTI) درباره پاکستان نوشت: نکته قابل توجه در این گزارش قرار گرفتن پاکستان به عنوان کشوری است که بیشترین ارتقاء از لحاظ امنیت تجهیزات هسته‌ای میان کشور‌های دارای سلاح هسته‌ای کسب کرد.
به گفته منابع خبری پاکستان در این رده‌بندی هند را پشت سر گذاشته است. هند در این رتبه بندی موفق به کسب ۴۱ امتیاز شده است.
گفتنی است پاکستان و هند که دارای چندین کلاهک هسته‌ای هستند به دلیل عمده اختلافات خود تا کنون حاضر به امضای معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان پی تی) نشده اند.

 

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار