ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید

نگرانی همسر نتانیاهو از تهدید شدن خانواده و همسرش

نگرانی همسر نتانیاهو از تهدید شدن خانواده و همسرش همسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی توقف فراخوان‌های تحریک‌آمیز علیه خانواده‌اش و درخواست‌ها برای ترور همسر و پسرش را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری المیادین، ساره نتانیاهو، همسر نخست وزیر رژیم صیونیستی با انتشار ویدیو و تصویری از دفتر نخست وزیری اسرائیل واقع در خیابان بالفور در قدس اشغالی، شایعه‌ها درباره شرایط جسمانی خود و اینکه اراضی اشغالی را ترک کرده، کنار زد.

ساره نتانیاهو در این ویدیو اظهار کرد: خبرهای گمراه‌کننده‌ای درباره همسر و فرزندانم منتشر شده‌اند و به تازگی اقدام جدی برای آزار رساندن به پسر کوچکترم انجام شد.

پیش از این اظهارات ساره نتانیاهو، جمعی از معترضان اسرائیلی ماکت "شام آخر" نتانیاهو را در حال خوردن کیکی به شکل پرچم اسرائیل از یک سفره پر از غذا، در میدان رابین شهر تل‌آویو نصب کردند.

 

در این ماکت نتانیاهو مقابل میزی پر از ظرف‌های میوه، نوشیدنی، کیسه‌های پول و شیشه‌های مشروب نشسته و اینها همگی نمادی از رشوه‌هایی هستند که او دریافت کرده است.

نتانیاهو در واکنش به این ماکت با انتشار توییتی آن را که به شکل شام آخر حضرت مسیح (ع) پیش از به صلیب کشیده شدنش ساخته شده، به منزله تهدید به قتل دانست و نوشت: هیچ مجوزی برای تحریک و تهدید به قتل علنی و ضمنی من و خانواده‌ام وجود ندارد.

تهدید به ترور نخست وزیر اسرائیل مساله جدیدی نیست، اسحاق رابین، نخست وزیر پیشین این رژیم نیز که ۱۳ سپتامبر ۱۹۹۳ با یاسر عرفات، رهبر فقید فلسطین به توافق اسلو رسید، به ضرب گلوله یک جوان ۲۵ ساله افراطی اسرائیلی کشته شد.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار