یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آغاز دور تازه اعتصابات معلمان برای افزایش حقوق

معلمان شهر اوکلند در ایالت کالیفرنیای آمریکا در اعتراض به رسیدگی نشدن مطالباتشان دست از کار کشیدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 22
کد خبر: ۵۲۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، معلمان اوکلند در ایالت کالیفرنیای آمریکا در راستای پیگیری مطالبات خود برای کوچک‌تر شدن کلاس‌ها و افزایش حقوق اعتصاب کردند. اعتصاب معلمان اوکلند تازه‌ترین دور اعتصابات معلمان در ماه‌های اخیر در آمریکا است.

 

میزان دقیق افزایش حقوق 98 / بازنشستگان، کارمندان، فرهنگیان و کارگران تامین اجتماعی

 

معلمان غرب ویرجینیا، دنور و لس انجلس سال گذشته در اعتراض به شرایط کار، حقوق و مزایا با برپائی اعتصاب دست از کار کشیدند. جامعه ۳ هزار نفری معلمان اوکلند خواهان افزایش ۱۲ درصدی حقوق هستند. معلمان معترض به حقوق و دستمزد معتقدند از آنجا که کمترین حقوق را در لس انجلس که هزینه‌ها بالا است دارند، مقامات باید با افزایش حقوق کاستی‌ها را جبران کنند.

 

این افراد ضمن اعتصاب خواستار استخدام مشاوران بیشتر برای حمایت از دانش آموزان و همچنین به کارگیری شمار بیشتری از پرستاران تمام وقت شدند. اعتصاب معلمان می‌تواند وضعیت تحصیلی ۳۶ هزار دانش آموز را در ۸۶ مدرسه تحت تاثیر قرار دهد.

 

رئیس اتحادیه معلمان که مطالبات جامعه معلمان اوکلند را نمایندگی می‌کند، گفت بی تفاوتی و بی توجهی مقامات و مسئولان در شنیدن مطالبات و خواسته‌های معلمان در دو سال گذشته سبب شد این قشر از فرهنگیان ناگزیر به برگزاری اعتصاب شوند. کیت براون، رئیس انجمن آموزشی اوکلند پیش از برگزاری اعتصاب که در ساعت ۸ بامداد پنج شنبه آغاز شد، سخنرانی کرد.

 

وی افزود اکنون زمان آن فرا رسیده است که دست اندرکاران به مطالبات اجتماعی این قشر از جامعه گوش دهند. براون با اشاره به اینکه معلمان خواستار کوچک‌تر شدن کلاس‌های درس، افزایش ۱۲ درصدی حقوق و همچنین استخدام پرستاران تمام وقت شده اند، درباره پیوستن دانش آموزان به روند اعتصابات خیابانی هشدار داد.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
شما
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۳
0
0
باز خوبه وضعیت اونا در حدیه که با 12 درصد حل میشه وضع معلمای خودمون رو اگه 120 درصد هم افزایش حقوق بزنن براشون هیچ فرقی به حالشون نمیکنه
اعتصابات معلمای اینجا رو ول کردین گیر دادین به امریکا واقعا که
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار