عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

احتمال آلودگی جارو برقی به کرونا

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گویند: چنانچه از جارو برقی برای گردگیری و تمیز کردن سطوح آلوده در منزل استفاده می‌شود، احتمال آلوده شدن آن به ویروس کرونا وجود دارد؛ بنابراین تا جای ممکن نباید با یک جاروبرقی که در منزل فرد مبتلا به ویروس کرونا استفاده شده است، منازل دیگر را گردگیری و تمیز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۱۷
به گزارش راهبرد معاصر؛ ماندگاری ویروس کرونا روی سطوح مختلف ممکن است از چند ساعت تا چند روز باشد. تمیز کردن سطوح آلوده و به دنبال آن ضدعفونی کردن، بهترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس است. با توجه به این که فرش، موکت، مبل یا کف منزل ممکن است جزو سطوحی باشند که آلوده شده باشند، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به این پرسش پاسخ داده‌اند که آیا احتمال آلوده شدن جاروبرقی منزل در حین تمیز کردن این سطوح وجود دارد یا خیر.
 
 
آن‌ها می‌گویند: شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد وقتی فرد آلوده به ویروس کرونا در منزل سرفه یا عطسه می‌کند، یا با شدت نفس می‌کشد، یا با صدای بلند صحبت می‌کند، ذرات آلوده به ویروس به سطوح فرش و مبلمان منزل برخورد می‌کنند و ممکن است برای مدتی روی گرد و غبار آن‌ها باقی بمانند. همچنین اگر شخصی با کفش در منزل راه رفته باشد یا اگر حیوانات خانگی در منزل نگهداری شوند، احتمال آلوده شدن سطوح منزل به ویروس به این طریق وجود دارد. در هنگام استفاده از جاروبرقی، این گرد و غبار‌های آلوده به ویروس ممکن است در هوا منتشر شوند و جارو برقی نیز آلوده شود. اما بقای ویروس کرونا در محیط‌های مختلف از جمله گرد و غبار منزل دقیقا مشخص نیست.
 
 
چنانچه از جارو برقی برای گردگیری و تمیز کردن سطوح آلوده در منزل استفاده می‌شود، احتمال آلوده شدن آن به ویروس کرونا وجود دارد؛ بنابراین تا جای ممکن نباید با جاروبرقی که در منزل یک فرد مبتلا به ویروس کرونا استفاده شده است، منازل دیگر را گردگیری و تمیز کرد.
 
 
استفاده از جاروبرقی در منزل فرد بیمار ممکن است باعث انتشار گرد و غبار آلوده به ویروس کرونا در هوا شود. پس باید هنگام استفاده از جاروبرقی و تخلیه فیلتر آن، نکات بهداشتی لازم از جمله استفاده از ماسک و دستکش را رعایت کرد./ ایسنا
ارسال نظر