آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

تخت روانچی: شکایت آمریکا از ایران شکست می‌خورد

تخت روانچی: شکایت آمریکا از ایران شکست می‌خورد نماینده کشورمان در سازمان ملل تاکید کرد: آمریکا باید از نشست قبلی شورای امنیت که توانست فقط جمهوری دومنیکن را با خود همراه کند، درس بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، تلاش آمریکا برای ارائه شکایت جدید از ایران به شورای امنیت سازمان ملل را سیاستی شکست خورده خواند.

 

روانچی با طرح این سوال که سیاستی که باعث انزوای آمریکا و نمایش جهانی این انزوا در شورای امنیت شود و حتی شرکای نزدیک‌شان نیز آن‌ها را تنها بگذارند، چه سیاستی است؟ گفت: آمریکا باید از نشست قبلی شورای امنیت که توانست فقط جمهوری دومنیکن را با خود همراه کند، درس بگیرد.

 

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، اعمال فشار و تحریم‌های مختلف بر مردم ایران را نتیجه "بی سیاستی" کاخ سفید خواند و افزود: هرچه باشد، اسمش را نمی‌شود دیپلماسی گذاشت.

 

قرار است مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا روز پنجشنبه به نیویورک برود و با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل دیدار کند؛ واشنگتن در همان روز شکایت خود از ایران را به شورای امنیت ارائه خواهد داد. در شکوائیه آمریکا، ایران به نقض تعهداتش در برجام متهم شده است!

 

بیشتر دیپلمات‌ها در سازمان ملل معتقدند با توجه به اعلام خروج رسمی آمریکا از برجام؛ کاخ سفید برای موفق شدن در جلسه شورای امنیت مسیر بسیار پر فراز و نشیبی در پیش خواهد داشت که در آن چین و روسیه قطعا و اروپا نیز طبق بیانیه اتحادیه با بازگشت خودسرانه تحریم‌های سازمان مللی توسط آمریکا همراهی نخواهند کرد./ صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار