آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین زمان پیش ثبت‌نام انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی توضیحات قالیباف درباره اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک هشدار جدی در مجلس: کاهش ۲۰۰ درصدی قدرت خرید مردم در ۵ سال وزیر کشور: مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند با قطعی مواجه می‌شوند وزیر اطلاعات در کمیسیون امور داخلی؛ بررسی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی بعد از جنگ ۱۲ روزه حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه
ناصر ایمانی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با راهبرد معاصر بررسی می کند

آیا پرونده اظهارات فتاح بسته شده است؟

ناصر ایمانی: حق و منطق سیاسی اینگونه اقتضا می‌کند که آقای فتاح را از همه آنچه به پای ایشان نوشته و گفته شد مبرا بدانیم، قطعا به دلیل مسئولیت در بنیاد مطالبی عنوان شد که بعد از طلب پوزش پرونده بسته شد، لذا انتظار می رود رسانه ها و تاثیر گذاران سیاسی و مسوولین هم در همین حد و اندازه پرونده را ببندند و موضوع را به مساله انتخابات ١۴٠٠ و تلاش آقای فتاح برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری ارتباط ندهند .
ناصر ایمانی؛ کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۲۶

آیا پرونده اظهارات

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو هفته پس از اظهارات جنجالی پرویز فتاح، این بار رئیس بنیاد مستضعفان ترجیح داد تا به جای پیگیری آنچه در یک برنامه‌ی تلویزیونی گفته بود از تمامی افراد، سازمان‌ها و نهادهایی که نام برد عذرخواهی و طلب حلالیت کند. در همین باره ناصر ایمانی کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با راهبرد معاصر با بیان اینکه موضوعاتی که توسط آقای فتاح در رسانه ملی عنوان شد را نباید تفسیر به رای کرد گفت: در مورد برنامه تلویزیونی جناب آقای فتاح و اشاره به برخی مسائلی که شبهاتی درباره استفاده از برخی امکانات دولتی و حاکمیتی شد باید گفت اینگونه اظهار نظر ها یا آمارهایی که توسط مدیران داده می شود نباید تبدیل به مناقشات بزرگی شود که دامنه شبهات را بیشتر کرده و منجر به شبهاتی شود که گویا نظام کار ارزشمندی برای ملت انجام نداده است.


وی در این باره توضیح داد: بعد از برنامه تلویزیونی و مطالب عنوان شده توسط آقای فتاح، شاهد اعتراضات، گمانه زنی ها، تفسیرها و در نهایت پاسخ هایی بودیم که از سوی کسانی که در آن برنامه تلویزیونی از آنها نام برده شد بودیم، در نهایت بعد از التهاب‌های متعاقب این ماجرا آقای فتاح با عذر خواهی به این ماجرا خاتمه‌ دادند، آنچه در این بین مهم و قابل تحمل است نگاه شفاف به مسائل است، نگاه بدبینانه سیاسی به موضوعات و سخنانی که برخی مسوولین بیان می کنند به هیچ وجه به نفع کشور نیست.


ایمانی در این باره خاطر نشان کرد : باید به این مساله توجه داشته باشیم که هیچگونه شاهد و اخبار مستندی در مورد مسائل پشت پرده وجود ندارد، لذا نمی توان پای منافع گروهی و سیاسی را در چنین سخنانی به میان کشید، لذا تمام آنچه توسط منتقدان و نظریه پردازان درباره این موضوع گفته می شود حدس و گمان است، حدس و گمان هایی مبنی بر آنکه آقای فتاح قبل از صحبت تلويزيونی با چه کسانی ملاقات داشته و بیان آن سخنان با برنامه قبلی و هدفمند بوده است! یا حتی عذرخواهی از مسوولین نیز هدفمند و با برنامه از پیش تعیین شده بوده است.

 

کارشناس مسائل سیاسی تصريح نمود: هیچ مدارک و مستنداتی دال بر تایید این موضوعات وجود ندارد و تمام آنچه در رسانه ها و فضاهای سیاسی کشور رد و بدل می شود ناشی از بدگمانی های بیجای سیاسی است.


وی در این باره تاکید کرد: حق و منطق سیاسی اینگونه اقتضا می‌کند که آقای فتاح را از همه آنچه به پای ایشان نوشته و گفته شد مبرا بدانیم، قطعا به دلیل مسئولیت در بنیاد مطالبی عنوان شد که بعد از طلب پوزش پرونده بسته شد، لذا انتظار می رود رسانه ها و تاثیر گذاران سیاسی و مسوولین هم در همین حد و اندازه پرونده را ببندند و موضوع را به مساله انتخابات ١۴٠٠ و تلاش آقای فتاح برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری ارتباط ندهند .

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار