هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت
ناصر ایمانی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با راهبرد معاصر بررسی می کند

آیا پرونده اظهارات فتاح بسته شده است؟

ناصر ایمانی: حق و منطق سیاسی اینگونه اقتضا می‌کند که آقای فتاح را از همه آنچه به پای ایشان نوشته و گفته شد مبرا بدانیم، قطعا به دلیل مسئولیت در بنیاد مطالبی عنوان شد که بعد از طلب پوزش پرونده بسته شد، لذا انتظار می رود رسانه ها و تاثیر گذاران سیاسی و مسوولین هم در همین حد و اندازه پرونده را ببندند و موضوع را به مساله انتخابات ١۴٠٠ و تلاش آقای فتاح برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری ارتباط ندهند .
ناصر ایمانی؛ کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۲۶

آیا پرونده اظهارات

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو هفته پس از اظهارات جنجالی پرویز فتاح، این بار رئیس بنیاد مستضعفان ترجیح داد تا به جای پیگیری آنچه در یک برنامه‌ی تلویزیونی گفته بود از تمامی افراد، سازمان‌ها و نهادهایی که نام برد عذرخواهی و طلب حلالیت کند. در همین باره ناصر ایمانی کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با راهبرد معاصر با بیان اینکه موضوعاتی که توسط آقای فتاح در رسانه ملی عنوان شد را نباید تفسیر به رای کرد گفت: در مورد برنامه تلویزیونی جناب آقای فتاح و اشاره به برخی مسائلی که شبهاتی درباره استفاده از برخی امکانات دولتی و حاکمیتی شد باید گفت اینگونه اظهار نظر ها یا آمارهایی که توسط مدیران داده می شود نباید تبدیل به مناقشات بزرگی شود که دامنه شبهات را بیشتر کرده و منجر به شبهاتی شود که گویا نظام کار ارزشمندی برای ملت انجام نداده است.


وی در این باره توضیح داد: بعد از برنامه تلویزیونی و مطالب عنوان شده توسط آقای فتاح، شاهد اعتراضات، گمانه زنی ها، تفسیرها و در نهایت پاسخ هایی بودیم که از سوی کسانی که در آن برنامه تلویزیونی از آنها نام برده شد بودیم، در نهایت بعد از التهاب‌های متعاقب این ماجرا آقای فتاح با عذر خواهی به این ماجرا خاتمه‌ دادند، آنچه در این بین مهم و قابل تحمل است نگاه شفاف به مسائل است، نگاه بدبینانه سیاسی به موضوعات و سخنانی که برخی مسوولین بیان می کنند به هیچ وجه به نفع کشور نیست.


ایمانی در این باره خاطر نشان کرد : باید به این مساله توجه داشته باشیم که هیچگونه شاهد و اخبار مستندی در مورد مسائل پشت پرده وجود ندارد، لذا نمی توان پای منافع گروهی و سیاسی را در چنین سخنانی به میان کشید، لذا تمام آنچه توسط منتقدان و نظریه پردازان درباره این موضوع گفته می شود حدس و گمان است، حدس و گمان هایی مبنی بر آنکه آقای فتاح قبل از صحبت تلويزيونی با چه کسانی ملاقات داشته و بیان آن سخنان با برنامه قبلی و هدفمند بوده است! یا حتی عذرخواهی از مسوولین نیز هدفمند و با برنامه از پیش تعیین شده بوده است.

 

کارشناس مسائل سیاسی تصريح نمود: هیچ مدارک و مستنداتی دال بر تایید این موضوعات وجود ندارد و تمام آنچه در رسانه ها و فضاهای سیاسی کشور رد و بدل می شود ناشی از بدگمانی های بیجای سیاسی است.


وی در این باره تاکید کرد: حق و منطق سیاسی اینگونه اقتضا می‌کند که آقای فتاح را از همه آنچه به پای ایشان نوشته و گفته شد مبرا بدانیم، قطعا به دلیل مسئولیت در بنیاد مطالبی عنوان شد که بعد از طلب پوزش پرونده بسته شد، لذا انتظار می رود رسانه ها و تاثیر گذاران سیاسی و مسوولین هم در همین حد و اندازه پرونده را ببندند و موضوع را به مساله انتخابات ١۴٠٠ و تلاش آقای فتاح برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری ارتباط ندهند .

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار