امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

تمدید قرار داد بیمه تکمیلی بازنشستگان

تمدید قرار داد بیمه تکمیلی بازنشستگان رئیس بخش بیمه تکمیلی سازمان بازنشستگان گفت: قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری تا ۳۱ شهریور ۹۹ تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر مرضیه قائدی با اعلام این خبر افزود: با توجه به شرایط کشور و شیوع بیماری کرونا و برای رفاه حال بازنشستگان، سامانه ثبت نام و حذف و اضافه بیمه تکمیلی درمان به صورت آنلاین طراحی شده است.

 

رئیس‌بخش بیمه تکمیلی سازمان بازنشستگان در بخش دیگر، گفت: از ابتدای مهرماه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری بر روی سایت به نشانی sabasrm.ir بارگذاری می‌شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار