اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

هوای پایتخت خنک تر می شود

هوای پایتخت خنک تر می شود کارشناس هواشناسی گفت: از امروز تا فردا دمای هوا در تهران ۲ درجه و در شمال شرق کشور ۶ درجه‌ کاهش می یابد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ امین حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی از استمرار بارش باران در برخی نقاط خبر داد و گفت: طی ساعات بعدازظهر و اوایل شب برای مناطقی از هرمزگان، نیمه جنوبی فارس، ارتفاعات  سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان بارش پراکنده باران گاهی رعد و برق و وزش باد انتظار می‌رود.

 

وی افزود: طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش‌های رگباری پیش بینی می‌شود.

 

به گفته نقشینه، روز یکشنبه در استان‌های گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود که منجر به جاری شدن روان آب در مسیل ها، آبگرفتگی معابر و برخورد صاعقه خواهد شد.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: با توجه به تشدید بارش در برخی استان‌ها توصیه می‌شود که افراد از تردد و چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها اجتناب کنند، ضمن آنکه کشاورزان برداشت محصول را به روز‌های آتی بعد از بارندگی‌ موکول کنند.

 

وی از تشدید بارش طی سه روز آینده خبر داد و گفت: طی سه روز آینده در جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و شرق کرمان وزش باد شدید خواهیم داشت که در نیمه شرقی کشور بویژه منطقه زابل با خیزش گرد و خاک همراه است.

 

به گفته نقشینه، طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه برای شمال شرق کشور کاهش ۴ تا ۶ درجه‌ای دما رخ می‌دهد.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی افزود: طی روز‌های سه شنبه تا پنج شنبه در شمال شرق، سواحل شمال و اردبیل ۵ تا ۸ درجه افزایش دما رخ می‌دهد.

 

 

 دمای پایتخت کاهش می‌یابد

این کارشناس سازمان هواشناسی درباره آخرین وضعیت آب و هوای تهران بیان کرد: طی ۵ روز آینده آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در ارتفاعات رگبار پراکنده پیش بینی می شود.

 

وی در پایان از کاهش دما در پایتخت خبر داد و گفت: روز یکشنبه دمای هوا در پایتخت به ۳۲ درجه و دوشنبه و سه شنبه به ۳۰ درجه سانتی گراد کاهش می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار