تظاهرات سودانی‌ها علیه دولت انتقالی-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

تظاهرات سودانی‌ها علیه دولت انتقالی

صدها نفر از مردم سودان با برگزاری تظاهراتی خواستار انحلال دولت انتقالی شده و از ارتش خواستند قدرت را به دست گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر صدها نفر از مردم سودان امروز پنج‌شنبه با تجمع مقابل مقر فرماندهی کل ارتش در مرکز خارطوم، علیه دولت انتقالی به ریاست «عبدالله حمدوک» شعار سر دادند.

تظاهرات‌کنندگان شعار «ارتش ارتش... نه حمدوک»، «ارتش واحد، ملت واحد»، «دولت گرسنگی باید ساقط گردد» سر دادند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، از صبح امروز پنجشنبه ارتش خیابان‌های اصلی منتهی به مقر فرماندهی ارتش را مسدود کرده بود که باعث ایجاد ترافیک سنگین در خیابان‌ها شد.

گروه‌های سیاسی و جریان‌های اسلامی مخالف دولت انتقالی از جمله حزب «دولة القانون و التنمیة» به ریاست «محمد علی الجزولی» برای برگزاری تظاهرات امروز فراخوان داده بودند.

سودان از مشکلات اقتصادی بویژه در زمینه آرد، نان و گاز خانگی رنج می‌برد.

۲۱ آگوست ۲۰۱۹ مرحله انتقالی در سودان آغاز شد که قرار است مدت زمان آن ۳۹ ماهه بوده و به برگزاری انتخابات در اواخر ۲۰۲۲ ختم شود و طی این مدت قدرت بین ارتش و ائتلاف «الحریة و التغییر» تقسیم می‌شود.

آگوست گذشته «الصادق المهدی» رئیس «حزب الأمة القومی» سودان گفته بود که این کشور با سه گزینه هرج‌ومرج، کودتای نظامی یا برگزاری انتخابات زودهنگام مواجه است.

«عمر البشیر» رئیس‌جمهور سابق سودان ۲۲ فروردین ۹۸ در پی گسترش اعتراضات مردمی به نابسامانی اوضاع اقتصادی، با دخالت ارتش برکنار شد و پس از آن یک شورای نظامی به رهبری «عبدالفتاح البرهان» قدرت را به دست گرفت.

این شورا مورد حمایت عربستان سعودی، امارات و مصر قرار گرفت پس از آن معترضان خواستار آن شدند که این شورای نظامی قدرت را به دولتی مدنی تحویل دهد و به دنبال آن شورای حاکمیتی انتقالی سودان به ریاست البرهان و دولت موقت به نخست‌وزیری حمدوک تشکیل شد.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده