عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس تجاوز اسرائیل به قنیطره در سایه سکوت رژیم جولانی وزیر خارجه پاکستان: اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم فؤاد حسین پیشنهاد نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس، عراق و ایران را مطرح کرد

آخرین وضعیت کرونا در جهان امروز سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹

شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به بیش از ۲۷ میلیون و ۴۸۹ هزار نفر افزایش یافته و بیش از ۸۹۶ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 08
کد خبر: ۵۸۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  بنابر تازه‌ترین آمارها همچنین ۱۹ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۲۷۲ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

 

در میان هفت میلیون و دو هزار و ۵۹ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۹۴۱ هزار و ۷۵۹ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۰ هزار و ۳۰۰ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

 

همچنین از ۲۰ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۱۳۹ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۹ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۲۷۲ نفر معادل ۹۶ درصد از موارد بهبود یافته و ۸۹۶ هزار و ۸۶۷ نفر معادل چهار درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از ۶.۴ میلیون مبتلا و نزدیک به ۲۰۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

 

براساس تازه‌ترین آمارها در حال حاضر در هند و برزیل نیز شمار مبتلایان به این بیماری از چهار میلیون نفر فراتر رفته و این دو کشور پس از آمریکا با آماری چشمگیر، از نظر موارد ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند. هند هم‌اکنون از نظر تعداد بیماران دومین کشور پس از ایالات متحده است اما به لحاظ آمار قربانیان همچنان آمریکا و برزیل در جایگاه اول و دوم جهان قرار دارند.

 

بر اساس داده‌های رسمیِ کشورها پس از این سه کشور، مکزیک با گذشتن از مرز ۶۰ هزار جانباخته، رتبه چهارم جهانی را به لحاظ آمار قربانیانِ کرونا به خود اختصاص داده‌ است.

 

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 

۱. آمریکا شش میلیون و ۴۸۵ هزار و ۵۷۵ مبتلا، ۱۹۳ هزار و ۵۳۴ قربانی

۲. هند چهار میلیون و ۲۸۰ هزار و ۴۲۲ مبتلا، ۷۲ هزار و ۸۱۶ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۱۴۷ هزار و ۷۹۴ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۱ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۳۰ هزار و ۶۹۰ مبتلا، ۱۷ هزار و ۸۷۱ قربانی

۵. پرو ۶۹۱ هزار و ۵۷۵ مبتلا، ۲۹ هزار و ۹۷۶ قربانی

۶. کلمبیا ۶۷۱ هزار و ۸۴۸ مبتلا، ۲۱ هزار و ۶۱۵ قربانی

۷. آفریقای جنوبی ۶۳۹ هزار و ۳۶۲ مبتلا، ۱۵ هزار و ۴ قربانی

۸. مکزیک ۶۳۷ هزار و ۵۰۹ مبتلا، ۶۷ هزار و ۷۸۱ قربانی

۹. اسپانیا ۵۲۵ هزار و ۵۴۹ مبتلا، ۲۹ هزار و ۵۱۶ قربانی

۱۰.آرژانتین ۴۸۸ هزار و ۷ مبتلا، ۱۰ هزار و ۱۲۹ قربانی

 

پس از آن کشورهای شیلی با ۴۲۴ هزار و ۲۷۴ مبتلا، ایران با ۳۸۸ هزار و ۸۱۰ مبتلا، انگلیس با ۳۵۰ هزار و ۱۰۰ مبتلا، فرانسه با ۳۲۸ هزار و ۹۸۰ مبتلا، بنگلادش با ۳۲۷ هزار و ۳۵۹ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۲۱ هزار و ۴۵۶ مبتلا، پاکستان با ۲۹۹ هزار و ۲۳۳ مبتلا، ترکیه با ۲۸۱ هزار و ۵۰۹ مبتلا، ایتالیا با ۲۷۸ هزار و ۷۸۴ مبتلا، عراق با ۲۶۴ هزار و ۶۸۴ مبتلا، آلمان با ۲۵۳ هزار و ۶۲۵ مبتلا، فیلیپین با ۲۳۸ هزار و ۷۲۷ مبتلا، اندونزی با ۱۹۶ هزار و ۹۸۹ مبتلا، اوکراین با ۱۳۸ هزار و ۶۸ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۳۳ هزار و ۹۷۵ مبتلا، کانادا ۱۳۲ هزار و ۱۴۲ مبتلا، بولیوی با ۱۲۱ هزار و ۶۰۴ مبتلا، قطر با ۱۲۰ هزار و ۳۴۸ مبتلا، اکوادور با ۱۱۰ هزار و ۹۲ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۶ هزار و ۴۲۵ مبتلا و مصر با ۱۰۰ هزار و ۴۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار