سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

نگرانی فرمانده ارشد نظامی آمریکا از تهدیدهای راهبردی چین

نگرانی فرمانده ارشد نظامی آمریکا از تهدیدهای راهبردی چین رئیس فرماندهی راهبردی آمریکا نسبت به تهدیدهای استراتژیک از جانب برخی کشورها از جمله «چین» هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۹۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر رئیس فرماندهی راهبردی آمریکا روز دوشنبه در پنتاگون (وزارت دفاع ایالات متحده) نسبت به تهدیدهای استراتژیک از جانب برخی کشورها از جمله روسیه و چین هشدار داد.

 

به نوشته روزنامه «واشنگتن تایمز» دریادار «چارلز ریچارد» فرماندهی راهبردی آمریکا با هشدار نسبت به عدم آگاهی مردم آمریکا نسبت به تهدیدهای راهبردی گفت که انتظار می‌رود چین به عنوان  تهدید اصلی راهبردی علیه آمریکا تا پایان این دهه  ذخایر اتمی خود را دو برابر کند.

 

وی با هشدار در زمینه توسعه مجموعه توانایی‌های چین گفت:«به عنوان یک فرمانده نظامی، آنچه توجهم را جلب می‌کند توانایی های دیگر این کشور و اهداف کمتر اعلام شده آنها است.»

 

دریادار ریچارد گفت آنچه باعث آزرده خاطر شدن او می‌شود  توانایی چین در مشخص کردن یک هدف و رسیدن به آن است. وی گارد ساحلی چین را به عنوان نمونه مثال زد و افزود که گارد ساحلی چین  حتی تا سال 2013 وجود نداشت اما اکنون 255 کشتی در ناوگان خود دارد.

 

دریادار ریچارد گفت: «فکر می‌کنم نیروهای راهبردی چینی‌ها در فهرست بعدی قرار دارند. وقتی چین ذهن خود را به کاری معطوف می‌کند بدین مفهوم است که آنها توانایی انجام کارهای بسیار چشمگیر را دارند.»

 

پنتاگون اول سپتامبر (یازدهم شهریور)، با انتشار گزارشی ۲۰۰ صفحه‌ای درباره جزئیات قابلیت‌های نظامی چین مدعی شد که این کشور طی یک دهه آینده تعداد کلاهک‌های هسته‌ای خود را افزایش خواهد داد.  در این گزارش آمده است که چین قصد دارد تا سال ۲۰۴۹ میلادی، ارتش آزادی‌بخش خلق چین را به ارتشی در سطح جهانی مبدل کند.

 

این گزارش در ادامه به اتهام‌زنی درباره تلاش چین جهت گسترش نفوذ در منطقه اقیانوسی هند-آرام پرداخته و می‌نویسد در حال حاضر توسعه توان موشکی و تعداد کشتی‌های جنگی و سامانه‌های ضدهوایی ارتش چین، از آمریکا پیشی گرفته است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار