غریب‌آبادی: تصمیم‌گیری درباره بازدید آژانس از تاسیسات هسته‌ای بر عهده شورای عالی امنیت ملی است ابراز امیدواری عراقچی نسبت به تثبیت صلح در قفقاز جنوبی حماس: ما هر روز برای تکمیل روند تحویل اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم مخالفت ایران و روسیه با هرگونه تعرض به حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه و دبیرکل سازمان ملل متحد واکنش عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان السودانی: فشار حداکثری آمریکا علیه ایران غیرسازنده است؛ واشنگتن به مذاکره با تهران برگردد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد؛ تقویت نیرو‌های مسلح را به جد پیگیر هستیم الاعرجی: با لاریجانی برای حل دیپلماتیک مشکلات توافق کردیم ادعای نماینده آمریکا: عربستان در آستانه پیوستن رسمی به توافقات سازش با اسرائیل است ترامپ، اسرائیل را «نیروی نیابتیِ» آمریکا خواند سرکنسول سوریه در دوبی از دولت دمشق جدا شد نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی گزارش عراقچی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای مقابله با تحریم‌ها هشدار ترامپ به زلنسکی؛ یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید

استیضاح وزیر خارجه کویت به دلیل اظهارات ترامپ درباره عادی‌سازی

یکی از نمایندگان پارلمان کویت وزیر خارجه این کشور را درباره اظهارات اخیر رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر وجود نوعی توافق یا تمایل از سوی کویت برای عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی مورد سوال قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر  به نوشته روزنامه الرأی کویت، محمد الدلال، نماینده پارلمان کویت گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در چند روز گذشته اظهاراتی داشته که در آنها به وجود توافق‌هایی با کشور کویت در زمینه عادی‌سازی با رژیم اشغالگر صهیونیستی اشاره کرد، این اظهارات پس از دیدار یک هیئت کویتی با ترامپ بیان شدند، در آن دیدار به امیر کویت یک نشان عالی آمریکا اعطا شد، با توجه به خطری که از اظهارات ترامپ احساس شد، به ویژه اینکه با سیاست رسمی و مثبت کویت و موضعگیری پارلمان و مردم این کشور در مخالفت با اشغالگری و یا عادی‌سازی تعارض دارد، اکنون این سوال مطرح است که واقعیت اظهارات اخیر رئیس جمهوری آمریکا درباره وجود نوعی توافق و یا تمایل از سوی کویت برای عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی چیست و آیا با مسؤولان آمریکا برای درک علت بیان چنین مساله‌ای از سوی رئیس جمهوری این کشور تماسی گرفته شده است؟ و آیا پس از این اظهارات ترامپ، قصد کویت برای عادی‌سازی با رژیم اشغالگر رسما تکذیب شده است؟

این نماینده پارلمان کویت در ادامه گفت: یک هیئت به نمایندگی از کویت به آمریکا سفر کرد تا نشان ویژه‌ای را که به امیر کویت اعطا شده بود، در حضور تعدادی از مسؤولان وزارت خارجه آمریکا دریافت کند، حقیقت آنچه مسؤولان این وزارتخانه از گفت‌وگو درباره مساله عادی‌سازی نقل کرده‌اند، چیست؟ و دقیقا واکنش رسمی هیئت کویت به پیشنهاد مطرح شده از سوی آمریکا چه بوده است؟ و آیا این هیئت اجازه گفت‌وگو و مذاکره درباره مساله عادی‌سازی داشته است یا خیر؟

این نماینده پارلمان کویت در پایان این سوال را مطرح کرد که دلایل خودداری وزارت خارجه کویت از صدور بیانیه‌ای رسمی درباره اظهارات رئیس جمهوری آمریکا که آشکارا تلاش می‌کند.

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار