ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

نگرانی جمهوری‌خواهان از باخت ترامپ و «رسوایی در ابعاد واترگیت»

نگرانی جمهوری‌خواهان از باخت ترامپ و «رسوایی در ابعاد واترگیت» یکی از سناتورهای جمهوری‌خواه هشدار داد شکست رئیس جمهور آمریکا در انتخابات، تبعات سنگینی برای این حزب خواهد داشت و آن را به حمام خونی در ابعاد رسوایی واترگیت تشبیه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 11
کد خبر: ۶۲۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «تد کروز» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی روز یکشنبه هشدار داد، درصورت شکست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در انتخابات، حمام خونی در ابعاد رسوایی «واترگیت» در این کشور به راه خواهد افتاد.

 

به نوشته روزنامه «گاردین»، کروز گفت: «نگران هستم. اوضاع شکننده است، بسیار شکننده است. اگر مردم به سرکار برگردند و خوشبین باشند، اگر نسبت به آینده دید مثبت داشته باشند، انتخاباتی فوق‌العاده را در پیش خواهیم داشت و رئیس جمهور با اختلافی بالا پیروز خواهد شد. جمهوری‌خواهان هر دو مجلس کنگره را خواهند برد و فکر می‌کنم امکان آن زیاد است».

 

جمهوری‌خواهان تندرو حامی ترامپ از جمله تد کروز، معتقدند علی‌رغم شدت بالای شیوع ویروس کرونا در آمریکا، فعالیت‌های اقتصادی و اداری باید به‌طور عادی ادامه پیدا کنند.

 

این سناتور آمریکایی افزود: «اما همچنین فکر می‌کنم که اگر در روز انتخابات مردم عصبانی باشند و امید خود را از دست داده باشند و افسرده باشند که آن چیزی است که [نانسی] پلوسی [رئیس مجلس نمایندگان] و [چاک] شومر [رهبر اقلیت دموکرات سنا] می‌خواهند، انتخابات افتضاحی خواهد شد. فکر می‌کنم ممکن است کاخ سفید و هردو مجلس را از دست بدهیم و چنین چیزی می‌تواند حمام خونی در ابعاد واترگیت باشد».

 

پرونده رسوایی واترگیت که بین سال‌های ۱۹۷۲ تا ۱۹۷۴ رخ داد، نهایتاً به استعفای «ریچارد نیکسون» رئیس جمهور وقت آمریکا و شکست سنگین جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای شد. در پرونده مربوط به این رسوایی که جنجال زیادی در آمریکا برپا کرد آمده است، شماری از مأموران اداره اطلاعات مرکزی آمریکا (اف‌بی‌آی)، با کار گذاشتن دستگاه‌هایی در هتل واترگیت جلسات انتخاباتی حزب دموکرات‌ها را شنود کرده‌اند. در پی لو رفتن این قضیه و دست داشتن شخص نیکسون در آن، رویه استیضاح وی کلید خود اما او در میانه روند استیضاح، استعفای خود را اعلام کرد.

 

از سوی دیگر «تام تیلیس» دیگر سناتور جمهوری‌خواه که به همراه شمار بالایی از مقامات دولت آمریکا از جمله ترامپ به ویروس کرونا مبتلا شده است و پیکار سختی برای حفظ جایگاه خود به عنوان سناتور ایالت کارولینای شمالی در پیش دارد هشدار داد: «در صورت پیروزی بایدن، جمهوری‌خواهان در بهترین حالت اکثریت سنا را حفظ خواهند کرد.

 

همچنین «مارتا مک‌سالی» سناتور ایالت آریزونا که از رقیب دموکرات خود با اختلاف بالایی عقب است حملات ترامپ علیه «جان مک‌کین» سناتور پیشین این ایالت را که اخیراً فوت کرده است محکوم کرده و گفت: «وقتی او (ترامپ) این کار را می‌کند به شدت اعصابم را خورد می‌کند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار