بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده استاندار قم: حادثه انفجار در پردیسان تروریستی نبوده است امیر آشتیانی: اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان ماجرای مجروح شدن پزشکیان در حمله اسرائیل عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند

سفر قالیباف به سیستان و بلوچستان

رئیس مجلس در سفری سه روزه به سیستان و بلوچستان با مردم رودرو گفت‌وگو می‌کند، از پروژه‌های توسعه‌ای بازدید می‌کند و به برخی واحدهای تولیدی می‌رود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان تشریح جزییات سفر رئیس مجلس می‌گوید: آقای قالیباف بعد از ورود به چابهار از پروژه شهر فرودگاهی چابهار بازدید می‌کند، در ادامه به اسکله صیادی بریس شهرستان دشتیاری می‌رود.

 

جواد سالارزهی افزود: با بازدید از سد ماشکید و مرز کهک شهرستان سراوان سفر رئیس مجلس ادامه می‌یابد و سپس در مدرسه شهید مطهری سراوان که نخبگان زیادی را پرورش داده، حضور می‌یابد.

 

وی تصریح کرد: قالیباف در ادامه از بازدیدی هوایی از شهرستان‌های ایرانشهر و سرباز خواهد داشت و با حضور در بیمارستان ایران مهر ایرانشهر ضمن گفت‌وگو با کادر درمان این بیمارستان پای صحبت آن‌ها می‌نشیند.

 

مدیرکل روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: حضور در کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر و بازدید از طرح 46 هزار هکتاری سیستان،بازدید از روستاهای محروم و مناطق حاشیه‌نشین زاهدان از دیگر برنامه‌های سفر سه روزه قالیباف به سیستان و بلوچستان است.

 

سالارزهی خاطرنشان کرد: با جلساتی با علما و روحانیون، گروه‌های جهادی، یادآوره شهید شوشتری و در پایان جلسه جمع‌بندی، سفر رئیس مجلس چهارشنبه تمام می‌شود و به تهران باز می‌گردد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار