علائم هشداردهنده سرطان ریه-راهبرد معاصر
تمجید رئیس فیفا از حضور پرشمار زنان در دیدار سپاهان - پرسپولیس گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

علائم هشداردهنده سرطان ریه

سرطان ریه به دلیل پنهان بودن علایم آن تا مدتی طولانی، یکی از رایج‌ترین و خطرناک‌ترین انواع سرطان ها محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرطان ریه یکی از رایج‌ترین و خطرناک‌ترین انواع سرطان است ؛ زیرا تا زمانی که از طریق ریه‌ها به سایر اجزای بدن پخش نشود، معمولاً علایم قابل توجهی ندارد.



ادامه حیات در صورت ابتلا به این نوع سرطان به شدت به میزان انتشار سرطان در زمان تشخیص بستگی دارد، بنابراین باید به برخی علایمی که می‌توانند نشانه‌های بیماری باشند، توجه کرد.

 

علایم ابتلا به سرطان ریه

 

یکی از نشانه‌های اصلی سرطان ریه، سرفه است که اگر حدود ۲ تا ۳ هفته ادامه داشته و از بین نرود، می‌تواند نشانه سرطان ریه باشد.



از جمله دیگر علایم اصلی سرطان ریه می‌توان به این موارد اشاره کرد: سرفه طولانی مدت که با گذشت زمان بدتر می‌شود، عفونت در قفسه سینه که به طور مداوم عود می کند، خروج خون هنگام سرفه، احساس درد هنگام تنفس یا سرفه، تنگی نفس مداوم، خستگی مداوم یا کاهش انرژی و بی اشتهایی یا کاهش وزن بی علت.

 

علل ابتلا به سرطان ریه



بیشترین موارد سرطان ریه ناشی از استعمال دخانیات است، گرچه افرادی که هرگز سیگار نکشیده اند نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شوند.



طبق یافته‌های انجمن تحقیقات سرطان انگلیس، از هر ۱۰ مورد سرطان ریه حدود هفت مورد ناشی از استعمال دخانیات است و این مورد شامل افرادی که دود سیگار را استنشاق کرده اند هم می‌شود.

 

یک مطالعه نشان داده است که زندگی در مناطق دارای مقادیر بالای گاز‌های دی اکسید نیتروژن که بیشتر از دود اتومبیل و سایر وسایل نقلیه تولید می‌شود، خطر ابتلا به سرطان ریه را حدود ۳۳ درصد افزایش می‌دهد. برخی مواد مانند آزبست، سیلیس و کادمیوم و همچنین ترکیب ژنتیکی نیز ممکن است خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند.

 

راه های درمان سرطان ریه

 

به گفته روزنامه انگلیسی اکسپرس، متداول‌ترین گزینه‌های درمان سرطان ریه شامل جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی و ایمونوتراپی است که بسته به مرحله تشخیص بیماری امکان استفاده همزمان از این روش‌های درمانی وجود دارد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار