پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود

رئیس جمهوری قرقیزستان استعفا کرد

رئیس جمهوری قرقیزستان امروز(پنجشنبه)در پی ناآرامی‌های پس از انتخابات پارلمانی یکشنبه هفته گذشته از مقام خود کناره گیری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سورونبای جینبکوف در بیانیه‌ای با اشاره به ادامه‌ تنش‌های سیاسی در قرقیزستان تاکید کرد که حفظ تمامیت کشور و اتحاد مردم و آرامش جامعه برای او بالاترین اولویت است. وی همچنین از طرف‌های منازعه سیاسی خواست که به اقدامات تحریک‌آمیز پایان بدهند.

 

رئیس جمهوری قرقیزستان روز جمعه گذشته با اعلام وضع اضطراری در شهر«بیشکک» پایتخت این کشور، از ارتش خواسته بودتا به ناآرامی‌های انتخاباتی ودرگیری خیابانی هواداران احزاب سیاسی پایان دهد.

 

ناآرامی‌های قرقیزستان پس از برگزاری انتخابات پارلمانی روز یکشنبه 13 مهرماه آغاز شد. بر اساس نتایج اعلام شده، چهار حزب به پارلمان راه یافته و ۱۲ حزب دیگر حد نصاب ۷ درصد آرا برای ورود به این پارلمان ۱۲۰ نفری این کشور را کسب نکرده بودند. کمیسیون انتخابات قرقیزستان روز سه‌شنبه 15 مهرماه در پی تظاهرات و ناآرامی‌ها نتیجه انتخابات پارلمانی را باطل کرد.


در ناآرامی‌های شب پس از انتخابات در بیشکک که بنا به گزارش‌ها یک کشته و ۵۹۰ زخمی برجا گذاشته است، معترضان وارد ساختمان پارلمان و برخی مراکز دولتی شدند و «المازبیگ اتامبایف» رییس جمهوری پیشین را که به اتهام فساد در زندان بود، آزاد کردند هر چند او روز شنبه این هفته مجددا بازداشت و روانه زندان شد.


معترضان با یورش به پارلمان و ساختمان های دولتی خواستار ابطال انتخابات و برگزاری انتخابات مجدد و همچنین کناره‌گیری سورنبای جینبکوف، رئیس جمهوری شده بودند.آنها می‌گویند در انتخابات تقلب شده است./ ایرنا

ارسال نظر