سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

همکاری نزدیک لاریجانی با دولت در قرارداد ۲۵ ساله با چین

همکاری نزدیک لاریجانی با دولت در قرارداد ۲۵ ساله با چین علی لاریجانی رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی مسئول پیگیری قراداد ۲۵ ساله با چین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی لاریجانی رئیس سابق مجلس که از حدود 6 ماه پیش کرسی ریاست مجلس را به محمد باقر قالیباف داده و در کسوت عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام فعالیت دارد، حالا همکار دولت در خصوص قرارداد همکاری با چین شده است.

 

آنطور که وب‌سایت ریاست‌جمهوری به نقل از محمود واعظی رئیس دفتر روحانی روایت کرده؛ علی لاریجانی مسئول پیگیری سند همکاری راهبردی ایران و چین است.

 

گفته می‌شود پیگیری سند همکاری های 25 ساله ایران و چین در زمان ریاست آقای لاریجانی در مجلس شورای اسلامی و سفر وی به چین و گفت‌و‌گو با مقامات عالی پکن درباره این سند همکاری از مهمترین دلایل دعوت دولت دوازدهم از علی لاریجانی برای این همکاری است.

 

محمود واعظی در توضیح بیشتر این خبر گفته است: آقای لاریجانی در زمان ریاست مجلس شورای اسلامی و سفر به چین با جدیت این موضوع را دنبال می‌کرد و دولت نیز از وی خواست تا این کار را ادامه دهد و دکتر لاریجانی نیز در حال پیگیری اجرای این سند است.(+)

 

پیشتر بسیاری از کارشناسان سیاسی از روابط خوب علی لاریجانی با مقام‌های ارشد دولتی سخن گفته و حتی در این زمینه رئیس دفتر رئیس‌جمهور به تسنیم گفته بود که ما حساب آقای علی لاریجانی را از سایر نمایندگان مجلس ( مجلس دهم) جدا می‌دانیم.

 

هیئت دولت روز دوشنبه 23 تیر 1399 به ریاست حسن روحانی، رئیس‌جمهوری پیش‌نویس نهایی برنامه 25 ساله همکاری‌های جامع ایران و چین را بررسی و تایید کرد و در این نشست به وزارت خارجه ماموریت داده شد که طی مذاکرات نهایی با طرف چینی، بر اساس منافع متقابل بلندمدت، این برنامه را به امضای طرفین برساند.

 

علی لاریجانی در آخرین روزهای ریاستش بر مجلس به همراه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و برخی از وزرای اقتصادی دولت به پکن پایتخت چین سفر کرده بود.

 

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه بر همین اساس با اشاره به سفر علی لاریجانی، رئیس شورای مجلس اسلامی به چین در صفحه توئیتر شخصی خود نوشته بود: آقای لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی را تا پکن همراهی کردم. صحبت‌هایی مهم با رئیس‌جمهور شی و رهبری چین بر سر شراکت استراتژیک گسترده میان دو کشور انجام شد. موضوع اصلی این صحبت‌ها، نقش ایران در ایجاد راه ابریشم جدید و همچنین تداوم همکاری‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی بود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار