رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

آخرین نظرسنجی درباره انتخابات آمریکا/ بایدن از ترامپ پیش افتاد

بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی سراسری انجام شده درباره نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا،‌ نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری نُه درصد از رئیس جمهور کنونی آمریکا پیش است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که تنها دو هفته تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، نظرسنجی سراسری جدید انجام شده در این کشور حاکی از آن است که «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها نُه درصد از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور فعلی پیش است.

این نظرسنجی که توسط نیویورک‌تایمز/دانشگاه سینا انجام شده نشان می‌دهد که پنجاه درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی از بایدن حمایت کرده و ۴۱ درصد نیز از ترامپ اعلام حمایت کرده‌اند.

نکته قابل توجه در این نظرسنجی، تفاوت حمایت مردها و زن‌ها از ترامپ و بایدن است.

در این نظرسنجی زنان ۲۳ درصد بیشتر از بایدن اعلام حمایت کرده‌اند حال آنکه در میان مردان، ترامپ شش درصد از بایدن پیشتاز است.

موضوع اقتصاد که تا پیش از این امتیاز برتری ترامپ به شمار می‌آمد در این نظرسنجی کمک چندانی به رئیس جمهور کنونی آمریکا نکرده است.

۴۸ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کرده‌اند که ترامپ عملکرد بهتری در اقتصاد خواهد داشت و ۴۷ درصد نیز گفته‌اند که شاهد عملکرد بهتری از بایدن در زمینه اقتصاد خواهند بود.

در این نظرسنجی، بایدن در زمینه متحد کردن کشور ۱۹ درصد از ترامپ پیشتاز بوده است. بایدن در زمینه مدیریت شیوع ویروس کرونا ۱۲ درصد و در زمینه نظم و قانون نیز شش درصد از ترامپ پیش است.

این نظرسنجی میان ۹۸۷ نفر و از ۱۵ تا ۱۸ اکتبر (۲۴ تا ۲۷ مهرماه) با درصد خطای ۳.۴ درصدی انجام شده است.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار