ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دیدار وزیر امور خارجه آلمان با «رافائل گروسی» درباره ایران

دیدار وزیر امور خارجه آلمان با «رافائل گروسی» درباره ایران وزیر خارجه آلمان در دیدار با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از حصول پیشرفت در خصوص دسترسی به سایت‌های هسته‌ای خبر داد که مدعی هستند ایران آنها را اعلام نکرد است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 26
کد خبر: ۶۴۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان که امروز (دوشنبه) با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص طیفی از موضوعات از جمله برنامه هسته‌ای ایران دیدار و گفت‌وگو داشت، از ایران خواست تا به تعهداتش ذیل برجام کاملاً پایبند باشد.

 

وزیر خارجه آلمان همچنین در خصوص بازرسی از سایت‌های هسته‌ای ایران ادامه داد: «ما در زمینه‌ دستیابی به سایت‌های هسته‌ای اعلام نشده ایران، به پیشرفت‌هایی رسیده‌ایم».

 

گروسی در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، در خصوص دیدار با هایکو ماس و موضوعاتی که مورد بحث قرار دادند، نوشت: «جلسه‌ای عالی با دیپلمات آلمانی، هایکو ماس (وزیر خارجه آلمان) داشتم. در خصوص برنامه و فعالیت آگانس در خصوص کووید-19، راستی‌آزمایی هسته‌ای و برجام بحث و گفت‌وگوهایی انجام شد. از حمایت مقتدرانه و مداوم شما متشکرم. آلمان یک شریک کلیدی آژانس محسوب می‌شود».

 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جدیدترین گزارش خود که ۱۴ شهریور ماه در اختیار اعضای شورای حکام قرار گرفته تأیید کرده که میزان ذخائر اورانیوم غنی‌شده ایران افزایش یافته است. در گزارش آژانس تصریح شده میزان این ذخائر در حال ۲۰۱۵ کیلوگرم است که نسبت به گزارش فصلی قبل این نهاد بین‌المللی ۵۳۴ کیلوگرم افزایش یافته است.

 

ماس در حالی خواستار پایبندی کامل ایران به برجام شده است که علیرغم خروج یکجانبه واشنگتن از توافق هسته‌ای ایران، همچنان به تعهداتش ذیل برجام پایبند بود و بعد از آنکه شرکای اروپایی این توافق هسته‌ای به تعهداتشان در قبال ایران عمل نکردند، جمهوری اسلامی شروع به کاهش تعهداتش در قبال این توافق هسته‌ای کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار