تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن

اخطار دولت فرانسه به شهروندانش درباره خشم مسلمانان

به دنبال افزایش خشم مردم کشورهای مسلمان از اهانت به پیامبر اسلام (ص) در فرانسه و حمایت دولت این کشور از اقدامات ضد اسلامی، پاریس به شهروندان فرانسوی درباره حضور در کشورهای اسلامی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر به دنبال افزایش خشم مردم کشورهای مسلمان از اهانت به پیامبر اسلام (ص) در فرانسه و حمایت دولت این کشور از اقدامات ضد اسلامی، امروز سه‌شنبه پاریس به شهروندان این کشور که در کشورهای اسلامی زندگی یا به آن‌ها سفر می‌کنند هشدار داد اقدامات احتیاطی بیشتری را به کار ببندند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، وزارت خارجه فرانسه با صدور توصیه‌نامه‌ای خطاب به شهروندان این کشور در اندونزی، بنگلادش، عراق و موریتانی از آن‌ها خواست محتاط باشند. در این بیانیه گفته شده آن‌ها باید از تجمعاتی اعتراضی علیه توهین به مقدسات مسلمانان و تجمعات دیگر دوری کنند. سفارت فرانسه در ترکیه هم توصیه مشابهی به شهروندان فرانسوی حاضر در این کشور کرده است.

«جرالد دارمانین» وزیر کشور فرانسه امروز سه‌شنبه در واکنش به محکوم کردن اقدامات ضد اسلامی در فرانسه از سوی ترکیه و پاکستان، آن‌ها را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرد. پاریس سفیر خود را از آنکارا فراخوانده است.

پارلمان پاکستان هم در روز دوشنبه قطع‌نامه‌ای را تصویب کرد و از دولت این کشور خواست سفیر خود را در اعتراض از پاریس فرابخواند.

انتشار کاریکاتوری موهن در یک نشریه فرانسوی در دو هفته گذشته خشم جوامع اسلامی را برانگیخته است. این خشم با سخنان «امانوئل ماکرون» در چهارشنبه هفته گذشته که به حمایت از این اقدام به بهانه آزادی عقیده پرداخته بود، دو چندان شده و مقامات بسیاری از کشورها از جمله «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه و «عمران خان» نخست وزیر پاکستان، موضع رئیس‌جمهور فرانسه را محکوم کرده‌اند.

پس از اهانت رئیس جمهور فرانسه به اسلام و حضرت رسول (ص) همچنین در کشورهای اسلامی کمپین تحریم کالاهای فرانسوی به راه افتاده است.

 وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز گذشته در پی استمرار لجوجانه اقدامات اهانت آمیز به ساحت پیامبر رحمت (ص) در فرانسه، هرگونه اهانت و بی احترامی به پیامبران الهی خصوصا خاتم آنها رسول مکرم اسلام را به شدت محکوم کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر