بازار مرغ به ثبات رسید/واگذاری تنظیم بازار مرغ به وزارت جهاد کشاورزی-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

بازار مرغ به ثبات رسید/واگذاری تنظیم بازار مرغ به وزارت جهاد کشاورزی

نایب رئیس انجمن مرغداران گفت: واگذاری اختیارات تنظیم بازار مرغ به وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند چالش‌های موجود را مرتفع کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به تاثیر واگذاری تنظیم بازار به وزارت جهاد کشاورزی در روند قیمت‌ها اظهار کرد: تجمیع تولید و تنظیم بازار و واگذاری مسئولیت آن به وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند پاسکاری مشکلات این ۲ وزارتخانه به یکدیگر رامرتفع کند.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه متولی بر موضوعات تولید و نیاز‌های صنعت اشرافیت بیشتری دارد و می‌تواند با شناسایی فرصت‌ها و چالش‌ها دقیق‌تر عمل کند.

اسداله نژاد با اشاره به اینکه واگذاری تنظیم بازار مرغ در شرایط فعلی بسیار دشوار است، بیان کرد: بعد از گذشت سال‌ها بخش دولتی به این‌جمع بندی نرسیده است که این وظایف در بخش کشاورزی باید حفظ شود و متاسفانه در مقاطعی که هیچ مشکلی در بازار وجود ندارد، این وظایف را از وزارت جهاد انتزاع می‌کنند و مجدد در شرایط بحرانی به وزارت جهاد باز می‌گردانند که با وجود مشکلات متعدد نمی‌دانیم وزارت جهاد با واگذاری اختیارات چطور می‌تواند مشکلات بازار را مرتفع کند.

وی نرخ مصوب هر کیلو مرغ زنده را ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان با احتساب ۱۰ درصد افزایش یا کاهش در اختیار استانداران و مرغ گرم را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد.

اسداله نژاد نرخ کنونی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری را ۱۷ هزار و ۲۰۰ تا ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ گرم را ۲۵ هزار تومان اعلام کرد.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: علی رغم برخی ایرادات ساختاری در سامانه بازارگاه، اما تخصیص برای واحد‌های مرغداری صورت گرفته، هر چند تامین داده نشده است.

وی لازمه عرضه مرغ با نرخ مصوب را تامین صد درصدی نهاده در بازار اعلام کرد و گفت: اگر دولت عزم و اراده برای تامین نهاده با نرخ مصوب داشته باشد، تامین مرغ با نرخ مصوب شدنی است و دیگر نیازی به پیش بینی بازار نیست و در صورت عمل نکردن دولت به تعهدات خود، قیمت تمام شده به سبب خرید نهاده با نرخ مصوب بالا می‌رود.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران در واکنش به عرضه مرغ با نرخ‌های متفاوت در فروشگاه‌ها بیان کرد: صنف مرغ فروشان باید پاسخگو باشد که چرا مرغ با نرخ‌های متفاوتی در بازار عرضه می‌شود.

این مقام مسئول در پایان درباره آینده بازار مرغ تصریح کرد: دولت با اتخاذ برخی تدابیر باید مرغداران را به سمت جوجه ریزی سوق دهد، در غیر این صورت با چالش کمبود مرغ در سطح کشور روبرو خواهیم شد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر