سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

چرا بیماری کرونا در مردان سخت تر است؟

مردها سخت تر بیماری ناشی از ویروس کرونا را به خاطر تاثیر آن بر روی هورمون های مردانه و ویژگی های عملکرد سیستم ایمنی تحمل می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۶۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر بالیبوک پزشک متخصص آلرژی و ایمونولژیست در این خصوص صحبت کرد.

وی بیان داشت: « هورمون های زنانه یعنی استروژن ها حاوی پروتئین های محافظ، آنتی بادی ها داخل سلولی هستند. بنابراین حتی حداقل سطح ایمنی برای تولید آنتی بادی به این امر منجر می شود که این آنتی بادی ها در زنان راحت تر و سریعتر به درون سلول نفوذ کرده و ویروس ها را از بین می برند. در حالی که هورمون مردانه تستوسترون چنین خصوصیتی ندارد.»

ضمنا مردها به خاطر هورمون ها ظهور تصلب شرایین بارزتر است. این پزشک افزود: « در پاتوژن کووید ۱۹ وضعیت پوشش داخلی عروق بسیار مهم است. ترومبوس در مردان در برابر عفونت ویروس کرونا بیشتر از زنان ایجاد می شود.»

وی در خاتمه بیان داشت که اگرچه مردان به خاطر نبود مکانیزمی که بروز آنتی بادی داخل سلول های آسیب دیده را  راحت تر می کند، به دشواری بیماری را پشت سر می گذارند اما زنان بیشتر از مردان با بیماری های خود ایمنی مواجه می شوند.

اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار