اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

واکنش فرانسه به مذاکره میان باکو و ایروان درباره قره‌باغ

وزیر خارجه فرانسه از جمهوری آذربایجان و ارمنستان خواست تا به تحدید مذاکره درباره وضعیت منطقه قره‌باغ بپردازند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر,  «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه از باکو و ایروان خواست تا به تجدید گفت‌وگوهای خود درباره قره‌باغ بپردازند.

 

وی طی بیانیه‌ای عنوان کرد: «جدای از توافق آتش‌بسی که روز گذشته اعلام شد، از سرگیری گفت‌وگوها میان دو طرف درباره راه‌حل طولانی مدت در خصوص درگیری هنوز ضروری است. فرانسه نقش خود را به طور کامل در چارچوب ریاست گروه مینسک ایفا خواهد کرد.»

 

وزیر امور خارجه فرانسه با ابراز امیدواری درباره آغاز سریع این گفت‌وگوها گفت: «این گفت‌وگوها به ویژه باید به مردمی که طی هفته‌های گذشته به دلیل درگیری آواره شدند و به تعیین آینده منطقه قره‌باغ بپردازد.»

 

وی تاکید کرد: «توقف درگیری‌ها ضروری است و به همین دلیل است که ما انتظار اجرای دقیق تعهداتی هستیم که توسط آذربایجان مورد پذیرش قرار گرفته است. در همین خصوص، ما ترکیه را فرا می‌خوانیم که هیچ اقدامی علیه این هدف اولیه اتخاذ نکند.»

 

جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه بامداد روز سه‌شنبه از توافق آتش‌بس در منطقه قره‌باغ کوهستانی خبر دادند. براساس این توافق، ارمنستان موظف است اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان را در آغ‌دام، کلبجر و لاچین را تا یک دسامبر تخلیه کرده و کریدوری زمینی از نخجوان به آذربایجان ایجاد کند.

 

در مقابل جمهوری آذربایجان نیز متعهد شده است ضمن توقف عملیات‌ها، کریدور لاچین را برای اتصال قره‌باغ به خاک ارمنستان تضمین کند. شهر آزاد شده شوشا به همراه همه مناطق آزادشده طی ۴۴ روز گذشته هم به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

 

روسیه نیز موظف است نیروهای خود را به عنوان حافظ صلح در منطقه قره‌باغ و در امتداد خطوط تماس مستقر کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار