آسیب دیدن یکی از مراکز مهم تحقیقاتی اسرائیل در حملات موشکی ایران وزیر خارجه آلمان: آماده‌ایم با فرانسه و بریتانیا مذاکرات فوری با ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران را آغاز کنیم هرتزوگ در واکنش به حملات ایران: صبح بسیار سختی بود عراقچی: کشاندن درگیری به خلیج فارس اشتباه راهبردی است / اگر تجاوز متوقف شود واکنش ما هم متوقف می‌شود روزنامه معاریو: اسرائیل هواپیما‌های غیرنظامی خود را به ۳ کشور منتقل کرد عمان خواستار تشدید فشار‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز نظامی اسرائیل به ایران شد حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق ارتش یمن: عملیات موفق در یافای اشغالی با عملیات ارتش و سپاه ایران هماهنگ شده بود گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد اولین آمار رسمی از کشته‌شدگان اسرائیل در حمله موشکی دیشب ایران سقوط یک بالگرد در هند با ۶ سرنشین چین: ما از ایران در دستیابی به راه‌حل حمایت می‌کنیم واکنش وزارت خارجه ایران به ادعا‌های مقامات فرانسه و آلمان

بولتون تقلب در انتخابات را رد کرد/ جمهوری‌خوان شکست ترامپ را به حامیانش توضیح دهند

مشاور سابق امنیت ملی دونالد ترامپ از رهبران حزب جمهوری‌خواه خواست تا به جای اینکه به آرام کردن ترامپی ادامه دهند که همچنان مدعی تقلب در انتخابات سوم نوامبر است، نتیجه انتخابات ریاست جمهوری را برای حامیانشان تصدیق کنند و توضیح دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 16
کد خبر: ۶۷۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در گفت‌وگو با برنامه "این هفته" ای.بی.سی گفت: هر روز که می گذرد، مشخص‌تر می‌شود که هیچ شواهدی در تقلب انتخاباتی وجود ندارد. من ادعای ترامپ را درباره غیرمشروع بودن پیروزی جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب رد می‌کنم. اما اگر رای‌دهندگان جمهوری‌خواه فقط صحبت‌های نادرست ترامپ را می‌شنوند، پس جای شگفتی نیست که ادعای او را باور کنند.

وی افزود: برای سایر رهبران جمهوری‌خواه ایستادن و توضیح آنچه واقعا اتفاق افتاده بسیار مهم است؛ دونالد ترامپ یک انتخابات آزاد و عادلانه را باخت.

مارتا راداتز، مجری برنامه "این هفته" به این نکته اشاره کرد که امتناع ترامپ از پذیرش شکست در این انتخابات باعث به تاخیر افتادن روند انتقال به دولت بایدن شده و اطلاع‌رسانی اطلاعاتی را به بایدن متوقف کرده است.

این مجری همچنین از جه جانسون، وزیر سابق امنیت داخلی نیز درباره اهمیت این تغییر وضعیت پرسیده و او پاسخ داد: یک دولت جدید تا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱ با توجه به این وضعیت کنونی نمی‌تواند تشکیل شود. من چهار سال پیش به برج ترامپ رفتم تا اوضاع امنیتی را برایش شرح دهم. این کاری است که در هر روند انتقالی قدرت صورت می‌گیرد. جلسات اطلاعاتی و جلسات روزانه ریاست جمهوری وقتی که شما در امنیت ملی در راس کار هستید، بسیار مهم هستند چون اینها چشم‌ها و گوش‌های شما هستند.

بولتون نیز گفت: می‌دانم که وارد شدن و خروج از یک پست چقدر مشکل است. هر روزی که ترامپ روند انتقال را با تظاهر به پیروزی به تاخیر بیندازد، با توجه به پاندمی کرونا، توزیع موثر واکسن و یک سری از موارد دیگر، به ضرر امنیت ملی کشور است.

بولتون و جانسون هر دو به انتقاد از تصمیم ترامپ برای اخراج مارک اسپر، وزیر دفاع سابق پرداختند و نگرانی خود را بابت تداوم وضعیت پنتاگون و پیامی که برای سربازان آمریکایی دارد، ابراز کردند.

بولتون گفت: این تصمیمی غیرسازنده است. منظورم این است وقتی شما وزیر دفاع کشورتان را اخراج می‌کنید آن هم ۱۰ هفته مانده به پایان کار دولتی که زمام امورش را در دست دارید، این واقعا مخرب است نه تنها برای دولت کنونی بلکه برای دولت بعدی که روی کار می‌آید.

جانسون نیز گفت: من واقعا نگران هستم. پنتاگون جزیره ثبات در دولت آمریکاست. اگر من اکنون در تیم انتقال بایدن بودم، به عنوان اولویت مهم، روی بازگرداندن ثبات در امنیت ملی بسیار متمرکز می‌شدم.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار