حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

انصارالله یمن:پاسخ ایران به ترور شهید فخری‌زاده مشروع و قانونی خواهد بود

محمد البخیتی عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن شنبه شب در واکنش به ترور محسن فخری زاده شهید صنعت دفاعی کشورمان گفت: پاسخ ایران به این ترور مشروع و قانونی خواهد بود و تمام جهانیان آن را به رسمیت خواهند شناخت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر از المیادین، البخیتی با اشاره به این که رژیم صهیونیستی تنها دست به ترور دانشمندان در ایران نزده است، بدون نام بردن از فردی گفت: ترور دانشمندان از سوی اسرائیل تنها به ایران محدود نمی‌شود؛ بلکه تمامی کشورهای عربی را شامل می‌شود

این مقام انصارالله یمن افزود: همگان [به زودی] خواهند فهمید که عادی‌سازی روابط با اسرائیل هیچ دستاوردی به دنبال نخواهد داشت.

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز نیز به نقل از یک نماینده ایالات متحده و دو مقام اطلاعاتی اعلام کرده که اسرائیل پشت این حمله است. با این حال مشخص نیست که آیا دولت ایالات متحده از پیش مطلع شده است یا خیر، اما تل‌آویو و واشنگتن دو متحد نزدیک به یکدیگر هستند.

در همین حال گزارش‌هایی در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر انتقال یک واحد دریایی آمریکا به خلیج فارس منتشر شده که ادعا می شود با خروج نظامیان این کشور از افغانستان مرتبط است.

تروریستهای بیگانه عصر جمعه هفتم آذر ماه جاری با کمین در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در مسیر خودروی حامل "محسن فخری‌زاده" رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران طی عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

به گفته وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، در جریان این حمله تروریستی ابتدا خودرو حامل فخری‌زاده مورد حمله قرار گرفت و پس از آن یک دستگاه خودرو نیسان در فاصله ۱۵ متری خودروی حامل وی منفجر شد.

فخری‌زاده در اثر این تیراندازی‌ و انفجار به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد ولی با توجه به شدت جراحات وارده، در بیمارستان به شهادت رسید.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار