اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

انصارالله یمن:پاسخ ایران به ترور شهید فخری‌زاده مشروع و قانونی خواهد بود

انصارالله یمن:پاسخ ایران به ترور شهید فخری‌زاده مشروع و قانونی خواهد بود محمد البخیتی عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن شنبه شب در واکنش به ترور محسن فخری زاده شهید صنعت دفاعی کشورمان گفت: پاسخ ایران به این ترور مشروع و قانونی خواهد بود و تمام جهانیان آن را به رسمیت خواهند شناخت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر از المیادین، البخیتی با اشاره به این که رژیم صهیونیستی تنها دست به ترور دانشمندان در ایران نزده است، بدون نام بردن از فردی گفت: ترور دانشمندان از سوی اسرائیل تنها به ایران محدود نمی‌شود؛ بلکه تمامی کشورهای عربی را شامل می‌شود

این مقام انصارالله یمن افزود: همگان [به زودی] خواهند فهمید که عادی‌سازی روابط با اسرائیل هیچ دستاوردی به دنبال نخواهد داشت.

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز نیز به نقل از یک نماینده ایالات متحده و دو مقام اطلاعاتی اعلام کرده که اسرائیل پشت این حمله است. با این حال مشخص نیست که آیا دولت ایالات متحده از پیش مطلع شده است یا خیر، اما تل‌آویو و واشنگتن دو متحد نزدیک به یکدیگر هستند.

در همین حال گزارش‌هایی در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر انتقال یک واحد دریایی آمریکا به خلیج فارس منتشر شده که ادعا می شود با خروج نظامیان این کشور از افغانستان مرتبط است.

تروریستهای بیگانه عصر جمعه هفتم آذر ماه جاری با کمین در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در مسیر خودروی حامل "محسن فخری‌زاده" رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران طی عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

به گفته وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، در جریان این حمله تروریستی ابتدا خودرو حامل فخری‌زاده مورد حمله قرار گرفت و پس از آن یک دستگاه خودرو نیسان در فاصله ۱۵ متری خودروی حامل وی منفجر شد.

فخری‌زاده در اثر این تیراندازی‌ و انفجار به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد ولی با توجه به شدت جراحات وارده، در بیمارستان به شهادت رسید.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار