ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

گاردین: ترامپ احتمالا با ترور محسن فخری زاده موافقت کرده است

یک رسانه انگلیسی با ذکر پاره‌‌ای دلایل به احتمال موافقت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر یک روزنامه انگلیسی در سرمقاله روز یکشنبه خود نوشت که ترور شهید «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌‌ای و دفاعی ایران  به احتمال زیاد کار عوامل صهیونیست و با مجوز «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  صورت گرفته است.

روزنامه «گاردین» در سرمقاله روز یکشنبه خود نوشت، در حالیکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا در واپسین روزهای حضور خود  در کاخ سفید عامدانه در حال حمله به تمام مخالفان خود است ،او  احتمالا با ترور محسن فخری زاده موافقت کرده است.

 گاردین نوشت، با توجه به گزارش اخیر بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی  در زمینه افزایش میزان ذخایر اورانیوم ایران و احساس خطر ترامپ،  او از مشاوران خود خواستار به کارگیری گزینه نظامی شده بود، اما آن‌ها ترامپ را از حمله منصرف می‌کنند. برخی تحلیلگران  آمریکایی و منطقه‌ای بر این باورند که در صورت مداخله اسرائیل در این ماجرا، این عملیات تنها بعد از گرفتن مجوز از سوی ترامپ انجام شده باشد.

این روزنامه سپس با اشاره به برخی دلایل همکاری آمریکا و رژیم صهیونیستی در حادثه اخیر نوشت، ایالات متحده و اسرائیل در سالهای اخیر در رشته حملات خرابکارانه در داخل ایران همکاری داشت‌ اند. این ترامپ بود که شخصاً دستور ترور شهید قاسم سلیمانی را صادر کرد، اقدامی غیرقانونی که بعداً به آن افتخار هم کرد.

گاردین سپس نوشت، با توجه به شکست شدید سیاست ترامپ در قبال ایران در چهار سال گذشته، او بدون شک احساس ناامیدی می‌کند. ساز و کار فشار حداکثر فشار وی نیز که این ماه افزایش یافته، نتوانسته تهران را همانطور که پیش بینی کرده بود به زانو درآورد.  تصمیم ترامپ در پاره کردن توافق هسته‌ای سال 2015 که توسط «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا با ایران صورت گرفت نیز نتیجه ای معکوس داشت.

گاردین در خاتمه نوشت، ترامپ با انجام کارهای احمقانه، خود را به دردسر انداخته و تنش‌های منطقه ای را افزایش داده است.

یک مقام اطلاعاتی غربی نیز شنبه شب به صراحت گفت که ترور محسن فخری زاده ،دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است. به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» یک مقام اطلاعاتی غرب که به‌نام وی هیچ اشاره‌ای نشده، در گفت‌‌وگو با «شبکه 12 تلویزیون» این رژیم گفت، کشتن دانشمند برجسته هسته‌ای ایران اوج برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار