زمان و مکان برگزاری مذاکرات ایران با تروئیکای اروپایی اعلام شد رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم بسیج مردمی عراق در مرز عربستان به حالت آماده‌باش کامل امنیتی درآمد رسانه‌های عبری: توافق غزه آماده است/ ممکن است ظرف چند روز توافق حاصل شود ثبت گزارش رسمی و مستند ایران درباره تجاوز نظامی اسرائیل در شورای امنیت سرکرده داعش و یکی از دستیارانش در مرز عراق و سوریه کشته شدند یک منبع آگاه: توافق ایران و سه کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود برقراری آرامش شکننده و اعلام توقف درگیری‌ها در سویداء هشدار روبیو به کابینه الجولانی عشایر سوریه: اگر آتش‌بس نقض شود به شدت پاسخ می‌دهیم ادعای رژیم جولانی: درگیری‌ها در سویدا متوقف شده است روسیه توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم

تسلیم شدن ایران محتمل نیست

روزنامه انگلیسی در یادداشتی کارزار فشار حداکثری آمریکا علیه ایران را «شکست خورده» خواند و خطاب به جو بایدن به عنوان «رئیس‌جمهور بعدی» آمریکا نوشت: «تسلیم شدن ایران محتمل نیست».
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فایننشال تایمز در یاداشتی به قلم «دیوید گاردنر» درباره موضع اعلامی جو بایدن تاکید او بر «آمادگی برای تعامل با ایران» پرداخته و نوشته است: «تعامل مجدد با ایران (بعد از خروج دولت آمریکا از برجام)، برای آمریکا یک موضوع ساده نیست».

در ابتدای این یادداشت آمده است: «این موضوع قابل بحث است که آیا هدف کارزار فشار حداکثری دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که روزهای پایانی خودش را در این منصب می‌گذراند، مجبور کردن ایران به بازگرداندن تهران به میز مذاکره در یک موقعیت تضعیف شده بود یا اینکه هدف از آن، عملا تغییر رژیم جمهوری اسلامی بود. هدف هر چه بود، (این کارزار) شکست خورده است».

تحلیلگر این روزنامه غربی سپس به ترور شهید محسن فخری زاده، دانشمند برجسته حوزه دفاعی و هسته‌ای ایران، اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی و همچنین تشدید فشارهای تحریمی آمریکا علیه ایران به رغم همه گیری ویروس کرونا اشاره کرد.

گاردنر بلافاصله بعد از این جملات در یادداشت خود افزود: «تسلیم شدن ایران چیزی است که نه قابل رویت و نه محتمل است».

نویسنده این یادداشت سپس به افزایش فعالیت های ایران در حوزه برنامه هسته‌ای بعد از خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم‌ها به عنوان نمونه‌ای از ناکامی مواضع واشنگتن در قبال تهران اشاره کرد.

در پایان یادداشت فایننشال تایمز بار دیگر به ترور شهید فخری زاده دانشمند برجسته حوزه دفاعی و هسته‌ای، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.

وی ادعا کرد: «هدف از ترور فخری زاده خرابکاری کردن در طرح‌های جو بایدن رئیس‌جمهور آینده ایالات متحده برای پیوستن دوباره به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ (برجام) بود. آقای بایدن به ایران در صورت بازگشت این کشور به تعهدات (برجام) پیشنهاد یک مسیر معتبر برای دیپلماسی پیشنهاد داده است».

 

دفاع‌پرس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار