پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است

واکنش رضایی به احتمال کاندیداتوریش در انتخابات ریاست‌‌جمهوری:تا ۱۴۰۰ زمان زیادی باقی مانده است/ذهن خوانی نکنید

محسن رضایی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره احتمال کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌‌جمهوری گفت: تا ۱۴۰۰ زمان زیادی باقی مانده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری که امروز (19 آذرماه) برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم، درباره احتمال کاندیداتوری‌‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: تا 1400 زمان زیادی باقی مانده و وقت برای اظهار نظر در این رابطه زیاد است.

وی همچنین در واکنش به این سوال که پس شما احتمال کاندیداتوری در انتخابات را رد نمی‌کنید، گفت: ذهن خوانی نکنید!

رضایی در پاسخ به این سوال که با توجه به اختلاف نظر دولت و مجلس در ارتباط با  دو طرح معیشتی و هسته‌ای که هردو از سوی رئیس مجلس ابلاغ شده،  آیا هیئت عالی نظارت مجمع نظر مشورتی به مجلس در ارتباط با این دو طرح داشته؟ گفت: با توجه به اینکه هیچ یک از دو طرح مغایرتی با سیاست‌های کلی نداشته و شورای نگهبان نیز هر دو طرح را تایید کرده، بنابراین بحثی است بین مجلس و دولت وجود دارد و مجمع ورودی به این بحث نمی‌کند.

تسنیم

ارسال نظر