واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه گذشته 4 برابر شد-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه گذشته 4 برابر شد

آمار منتشر شده از سوی کره جنوبی نشان می‌دهد که واردات نفت این کشور از ایران در ماه فوریه (بهمن - اسفند) نسبت به ماه میلادی قبل از آن به بیش از 4برابر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۶۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، بر اساس این آمار که صبح سه شنبه انتشار یافت، کره جنوبی در این ماه به ارزش 476 میلیون دلار نفت از ایران وارد کرده است.

این رقم بیش از 4 برابر واردات 101 میلیون دلاری مربوط به ماه ژانویه (دی - بهمن) است.

 

با این احتساب، میزان صادرات نفت ایران به کره جنوبی به رقم مشابه سال گذشته میلادی نزدیک شده است.

با وجود تلاش‌های بی‌وقفه آمریکا در ماه‌های گذشته برای ترغیب کشورها به کاهش واردات نفت از ایران، این اقدامات تا امروز ناموفق بوده است.

 

کاخ سفید پس از خروج از برجام و وضع مجدد تحریم‌ها، ناچار به وضع معافیت‌های نفتی برای هشت کشور شد.

این اقدام، همسو با پیش‌بینی کارشناسان و ناظران منطقه‌ای و بین‌المللی بود که تأکید داشتند آمریکا هرگز قادر نیست خرید نفت از ایران را با اعمال تحریم‌ها به صفر برساند.

 

با وجود اینکه پیش تر چشم امید مقام های آمریکا به افزایش سطح تولید عربستان سعودی بود، رویدادهای ماه‌های گذشته نشان داد که ریاض هم نمی‌تواند با افزایش صادرات خود در غیاب ایران، مانع افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی شود.

 

این تحولات همزمان با اجرای ساز و کار مالی ایران و اتحادیه اروپا موسوم به اینستکس (ساحات) است که کشورهای عضو این اتحادیه را قادر به خرید نفت و تجارت با ایران می‌کند.

ارسال نظر