چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه گذشته 4 برابر شد

آمار منتشر شده از سوی کره جنوبی نشان می‌دهد که واردات نفت این کشور از ایران در ماه فوریه (بهمن - اسفند) نسبت به ماه میلادی قبل از آن به بیش از 4برابر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۶۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، بر اساس این آمار که صبح سه شنبه انتشار یافت، کره جنوبی در این ماه به ارزش 476 میلیون دلار نفت از ایران وارد کرده است.

این رقم بیش از 4 برابر واردات 101 میلیون دلاری مربوط به ماه ژانویه (دی - بهمن) است.

 

با این احتساب، میزان صادرات نفت ایران به کره جنوبی به رقم مشابه سال گذشته میلادی نزدیک شده است.

با وجود تلاش‌های بی‌وقفه آمریکا در ماه‌های گذشته برای ترغیب کشورها به کاهش واردات نفت از ایران، این اقدامات تا امروز ناموفق بوده است.

 

کاخ سفید پس از خروج از برجام و وضع مجدد تحریم‌ها، ناچار به وضع معافیت‌های نفتی برای هشت کشور شد.

این اقدام، همسو با پیش‌بینی کارشناسان و ناظران منطقه‌ای و بین‌المللی بود که تأکید داشتند آمریکا هرگز قادر نیست خرید نفت از ایران را با اعمال تحریم‌ها به صفر برساند.

 

با وجود اینکه پیش تر چشم امید مقام های آمریکا به افزایش سطح تولید عربستان سعودی بود، رویدادهای ماه‌های گذشته نشان داد که ریاض هم نمی‌تواند با افزایش صادرات خود در غیاب ایران، مانع افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی شود.

 

این تحولات همزمان با اجرای ساز و کار مالی ایران و اتحادیه اروپا موسوم به اینستکس (ساحات) است که کشورهای عضو این اتحادیه را قادر به خرید نفت و تجارت با ایران می‌کند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار