عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای یحیی سریع: نفتکش اسرائیل در دریای سرخ هدف قرار گرفت پیام تسلیت عراقچی در پی جان‌باختن صدها نفر در زلزله افغانستان بقائی: ایران در پیگیری منافع خود در برابر اروپایی‌ها جدی است یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد جولیانی در تصادف رانندگی زخمی شد ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد زلزله ۶.۲ ریشتری جنوب شرق افغانستان را لرزاند اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد

اردوغان:مهاجم حادثه تروریستی نیوزلند تفاوتی با داعشی‌ها ندارد

رئیس جمهور ترکیه طی یادداشتی در واشنگتن پست نوشت:هیچ تفاوتی بین قاتلی که مردم بی‌گناه را در نیوزیلند به قتل رساند و کسانی که حملات تروریستی در ترکیه، فرانسه، اندونزی و جاهای دیگر انجام دادند، وجود ندارد
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 20
کد خبر: ۷۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه طی یادداشتی در روزنامه واشنگتن پست نوشت که تروریست استرالیایی مهاجم به نمازگزاران جمعه در نیوزیلند تفاوتی با تروریست‌های داعشی ندارد.

 

اردوغان با بیان اینکه دستگاه‌های امنیتی ترکیه به همکاری با همتایان خود در نیوزیلند و دیگر کشورها ادامه می‌دهند تا حقیقت حادثه تروریستی «کریستچرچ» را کشف کنند، توضیح داد: «عامل قتل عام کریستچرچ... می‌خواست بذر نفرت را در میان بشریت بکارد... آن چیزی که در نیوزیلند رخ داد، مولود شوم تنفر و نادانی بود».

 

وی سپس مانیفست 73 صفحه‌ای «برنتون تارانت» تروریست مهاجم به مسجد النور در نیوزیلند را (که در آن گفته بود شهر کریستچرچ را به صاحبان مسیحی اصلی‌اش بازمی‌گرداند) به بیانیه‌ها و تفکرات گروه تروریستی داعش تشبیه کرده و افزود: «به همین دلیل، باید تاکید کنیم که هیچ تفاوتی بین قاتلی که مردم بی‌گناه را در نیوزیلند به قتل رساند و کسانی که حملات تروریستی در ترکیه، فرانسه، اندونزی و جاهای دیگر انجام دادند، وجود ندارد».

 

رئیس‌جمهور ترکیه با انتقاد از سکوت دولت‌های غربی در برابر اسلام‌ستیزی و جرائم متعصبانه علیه مسلمانان، نوشت: «ما نباید اجازه دهیم این مسئله دوباره تکرار شود... به همکاری با دوستان و متحدان خود برای مبارزه با تمام گروه‌های تروریستی ادامه می‌دهیم».

 

اردوغان در پایان، ضمن درخواست از جوامع غربی برای جلوگیری از عادی‌شدن نژادپرستی،‌بیگانه‌هراسی و اسلام‌ستیزی در اروپا و آمریکا، تاکید کرد: «باید توافق شود که چنین عقاید بیماری... جنایت علیه بشریت برشمرده شود. در آخر، سران کشورهای غربی باید از شجاعت جاسیندا آردرن بیاموزند که مسلمانان کشورهای خود را در آغوش گرفته و بپذیرند».

 

بامداد گذشته به وقت تهران (ظهر جمعه به وقت محلی) بود که رسانه‌های نیوزلندی از وقوع حمله مسلحانه به مسجد «النور» در شهر «کریستچرچ» خبر دادند. درپی حمله «برنتون تارانت» تروریست مسلح به نمازگزاران جمعه در دو مسجد در نیوزلند، حداقل 50 نفر کشته و 30 تن دیگر مجروح شدند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار