تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

پلوسی: موی ترامپ را می‌گیرم و از کاخ سفید بیرونش می‌کنم

نشریه «پالیتیکو» گزارش داده رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به ادامه ادعا‌های انتخاباتی ترامپ گفته، او را با گرفتن مو‌ها و دست و پاهایش از دفتر کارش در کاخ سفید بیرون می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۳ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 23
کد خبر: ۷۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ سابقه‌ای طولانی از اختلافات و مشاجره با وی بر سر موضوعات مختلف دارد، گفته به دنبال اطمینان یافتن از این مسئله است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که همچنان شکست در مقابل «جو بایدن» رقیب دموکرات خود را نپذیرفته، دفتر کارش در کاخ سفید را ترک خواهد کرد.

 

به گزارش «فاکس نیوز»، او در روز‌های گذشته و در حاشیه گفتگو‌ها با سایر رهبران کنگره درباره بسته کمکی و بودجه دولت، گفته برای خروج ترامپ از قدرت لحظه شماری می‌کند. به گزارش نشریه «پالیتیکو»، این دیپلمات ارشد دموکرات افزوده «قصد دارم او را از آنجا (دفتر کار ترامپ در کاخ سفید) با مو و دست‌های کوچک و پاهایش بگیرم و بیرون بکشم».

 

بنا بر این گزارش، سخنگوی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به درخواست فاکس نیوز برای اظهارنظر در این خصوص پاسخی نداد.

 

علی‌رغم تایید پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا توسط مجمع گزینندگان با ۳۰۶ رأی الکترال، ترامپ هنوز از ادعای وقوع تقلب در این انتخابات دست برنداشته است.

 

یک رسانه آمریکایی گزارش کرده که برخی از مشاوران در کاخ سفید از اقدامات احتمالی ترامپ در آخرین روز‌های باقی مانده وی در قدرت هراس دارند.

 

وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشته ترامپ به گروهی از مشاوران حاشیه‌اش روی آورده که در حال ارائه طرح‌های عجیب برای برگرداندن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هستند.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر