کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

بارندگی‌های سیل آسا در لرستان از بامداد یکشنبه آغاز می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان لرستان گفت: بارندگی‌های سیل آسا در استان لرستان از بامداد یکشنبه آغاز می‌شود و تا پایان روز سه‌شنبه ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 23
کد خبر: ۷۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدناصر هاشمی عصر امروز در جلسه ستاد بحران استان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد با اشاره به میزان بارش‌های استان اظهار داشت: استان لرستان با 639میلی‌متر بارش نسبت به سال گذشته 170درصد  و نسبت به بلندمدت 64 درصد افزایش بارندگی داشته است.

 

وی افزود: در 10 شهرستان استان لرستان بارندگی‌ها تا پایان شهریور بیش از یک سال زراعی کامل اتفاق افتاده است و لرستان پس از ایلام و گیلان ازلحاظ میزان بارندگی رتبه سوم کشور را دارد.

 

مدیرکل هواشناسی استان لرستان با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به استان عنوان کرد: از بامداد یکشنبه سامانه بارشی جدید وارد استان می‌شود که بیشترین بارندگی تا پایان روز سه‌شنبه در شهرستان پل‌دختر، رومشکان، جنوب خرم‌آباد، سپیددشت، دوره، شول‌آباد، جنوب الیگودرز و جنوب ازنا است و پیش‌بینی می‌شود بیش از 80 میلی‌متر بارندگی داشته باشیم.

 

وی بیان کرد: در شهرستان‌های دلفان، سلسله، بروجرد و کوهدشت طی روزهای آینده بیش از 50 میلی‌متر بارندگی خواهند داشت و میانگین بارندگی استان بیش از 50 میلی‌متر است.

 

هاشمی تصریح کرد: با ورود سامانه بارشی شهرستان پل‌دختر، رومشکان‌، جنوب خرم‌آباد، سرشاخه‌های حوضه دز و رودخانه کشکان به دلیل آب زیاد بسیار حائز اهمیت هستند و همچنین به دلیل گرم بودن هوای استان و ذوب شدن برف به‌ویژه در سرشاخه‌های رودخانه خرم‌آباد و رودخانه‌های منتهی به پل‌دختر نباید تنها به عدد بارندگی توجه کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: پس از پایان  سامانه بارشی جبهه سرد وارد استان می‌شود، با وزش باد بیش از 80 کیلومتر، بارش تگرگ، صاعقه و رعدوبرق به‌ویژه در مناطق جنوبی در استان اتفاق خواهد افتاد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار