ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و پادشاه مغرب

گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و پادشاه مغرب نخست وزیر رژیم صهیونیستی و پادشاه مغرب روز جمعه تلفنی درباره برقراری روابط دیپلماتیک گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۰۵ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 25
کد خبر: ۷۱۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز جمعه تلفنی با «محمد ششم» پادشاه مغرب گفت‌وگو کرد.

 

دو طرف در این گفت‌وگوی تلفنی درباره برقراری روابط دیپلماتیک صحبت کرده و نتانیاهو از پادشاه مغرب برای سفر به سرزمین‌های اشغالی دعوت کرد.

 

مغرب و رژیم صهیونیستی حدود دو هفته پیش با اعلام «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا عادی‌سازی روابط خود را اعلام کردند. رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتریش در این خصوص نوشت، مغرب برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل اعلام آمادگی کرده است.

 

رئیس جمهور آمریکا در توییت دیگری نیز نوشت: «مغرب در سال ۱۷۷۷ ایالات متحده آمریکا را به رسمیت شناخت و بهتر است که ما حاکمیت مغرب بر صحرای غربی را به رسمیت بشناسیم».

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» نیز در واکنش به این اقدام مغرب امروز جمعه بیانیه‌ای درباره عادی سازی روابط مغرب با رژیم صهیونیستی صادر و طی آن درباره خطرات شتاب‌زدگی به سوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هشدار داد.

 

در این بیانیه آمده است: «به صورت قاطع و مطلق تمامی توافق‌های اعلام شده برخی کشورهای عربی در عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی را رد می‌کنیم.»

 

پس از اعلام توافق سازش مغرب با رژیم صهیونیستی، پادشاه مغرب برای توجیه خیانت خود به آرمان فلسطین با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

دفتر پادشاهی مغرب در بیانیه‌ای اعلام کرد: «محمد ششم در تماس تلفنی با محمود عباس بر مواضع ثابت و متعادل مغرب در قبال مسئله فلسطین تاکید کرد و حمایت کشورش از راه حل مبتنی بر تشکیل دو کشور را برای مسئله فلسطین ابراز داشت؛ راه حلی که بر اساس آن اسرائیل و فلسطین در کنار یکدیگر با صلح و امنیت زندگی کنند».

 

مغرب بعد از اردن، مصر، امارات، بحرین و سودان، ششمین کشور عربی است که با رژیم صهیونیستی روابط خود عادی‌سازی می‌کند. امارات، بحرین و سودان طی ماه‌های گذشته با وساطت آمریکا با رژیم صهیونیستی روابط خود را عادی‌سازی کردند.

 

فارس

کلمات کلیدی: نتانیاهو مغرب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار