ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

بارش برف و باران در ۱۱ استان/ هشدار ریزش بهمن

بارش برف و باران در ۱۱ استان/ هشدار ریزش بهمن سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم بارش برف و باران در ۱۱ استان و افزایش تدریجی دما در بیشتر مناطق کشور، نسبت به ریزش بهمن در زاگرس جنوبی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۸ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 28
کد خبر: ۷۲۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی از امروز تا اواخر هفته در بیشتر مناطق کشور جو آرام و پایدار حاکم خواهد بود و طی این مدت در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت و انباشت آلاینده‌ها جوی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

 

امروز در برخی مناطق استان‌های لرستان، چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شمال شرق خوزستان، ایلام، شمال استان‌های فارس و بوشهر، جنوب استان‌های کرمانشاه، مرکزی و همدان افزایش ابر، بارش پراکنده، رعدوبرق گاهی وزش باد شدید موقت روی می‌دهد.

 

بارش‌ها در ارتفاعات و مناطق سردسیر لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه بویراحمد و غرب اصفهان به صورت برف پیش بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی در بیشتر مناطق کشور افزایش تدریجی دما پیش بینی می‌شود و در ارتفاعات زاگرس جنوبی احتمال ریزش بهمن وجود دارد. همچنین طی دو روز آینده خلیج فارس و شرق عمان مواج پیش بینی شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار