المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد
آسوشیتدپرس:

پنتاگون ناو «نیمیتز» را به خانه برمی‌ گرداند

پنتاگون ناو «نیمیتز» را به خانه برمی‌ گرداند مقام‌های آمریکایی امروز چهارشنبه گفته‌اند پنتاگون تصمیم گرفته تنها ناو هواپیمابر حاضر در غرب آسیا (خاورمیانه) را به خانه بازگرداند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های آمریکایی امروز چهارشنبه گفته‌اند پنتاگون تصمیم گرفته تنها ناو هواپیمابر حاضر در غرب آسیا (خاورمیانه) را به خانه بازگرداند.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از سه مقام پنتاگون که خواسته‌اند نامشان پنهان بماند نوشته ناو «یو اس‌اس نیمیتز» قرار است به مقر اصلی‌اش در ساحل غربی آمریکا بازگردانده شود.

 

نیمیتز و ناوگروه همراهش هفتم آذرماه وارد آب‌های خلیج فارس شد. یک مقام وزارت دفاع آمریکا در آن زمان مأموریت این ناوگروه را حمایت و پوشش هوایی به هنگام خروج نیروهای آمریکا از عراق و افغانستان اعلام کرده بود.

 

ارتش آمریکا اندکی بعد اعلام کرد که این ناو برای انتقال نظامیان آمریکایی موجود در سومالی به سواحل این کشور آفریقایی اعزام شده است.

 

آسوشیتدپرس نوشته سه مقام وزارت دفاع آمریکا تصمیم پنتاگون برای خارج کردن این ناو از خاورمیانه را تأیید کرده‌اند اما این مسئله هنوز رسماً اعلام نشده است.

 

نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای روز چهارشنبه که ناوگروه نیمیتز از ۲۱ دسامبر (اول دی ماه) در حال ارائه خدمات عملیاتی و لجستیکی به گروه ضربت «کوارتز» است؛ گروهی که مسئول جابجایی نیروهای آمریکایی از سومالی به دیگر مناطق آفریقا است.

 

این ناوگروه آمریکایی علاوه بر ناو هواپیمابر نیمیتز شامل بیش از ۸۰ جنگنده، دو رزمناو و یک ناوشکن مجهز به موشک هوایت‌شونده است. پایگاه خبری «USNI News» اولین بار خبر اعزام ناوهواپیمابر نیمیتز به سومالی را مخابره کرده بود.

 

پانزدهم آذرماه بود که طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور به پنتاگون دستور داد تا اکثر نیروهای آمریکایی در سومالی را خارج کند.

 

آمریکا حدود ۷۰۰ نظامی در سومالی دارد و این نیروها حدود ۱۳ سال است که در این کشور به بهانه مبارزه با القاعده و جنبش الشباب حصور دارند.

 

طبق گزارش رویترز، بخش عمده نیروهای آمریکایی تا ۱۵ ژانویه (۲۵ دی) از سومالی خارج می‌شوند و تنها یک گروه کوچک از نظامیان آمریکایی در موگادیشو پایتخت سومالی باقی خواهند ماند.

 

فارس

کلمات کلیدی: پنتاگون
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار